TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-26-2011, 09:50 PM   #571
smcdrmtt
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 5
I need a TCD652160 image also. My disk is completely kaput. Thanks.
smcdrmtt is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2011, 10:47 PM   #572
aymanme
Registered User
 
Join Date: May 2001
Location: Austin, TX
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by smcdrmtt View Post
I need a TCD652160 image also. My disk is completely kaput. Thanks.
check your pm ...
aymanme is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 07:58 PM   #573
smcdrmtt
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by aymanme View Post
check your pm ...
Thanks, appreciate it.

Why is it weaknees can charge $40 for the download of something they didn't have to spend time creating? Seems like a ripoff unless there is some licensing with Tivo (I assume not).
smcdrmtt is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2011, 09:06 PM   #574
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,239
To be fair, weaKnees isn't charging for the TiVo s/w. They are charging for the tool that installs that image to a blank HD. They did develop that tool. Still doesn't make it right, but it is TiVo that allows them to get away with it. Probably for a stiff fee.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 05:03 PM   #575
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
TiVo 652160 Image Needed

Does anyone have an image for a TiVo 652160? My drive died and I cannot get an image.

Thanks.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 05:37 PM   #576
aymanme
Registered User
 
Join Date: May 2001
Location: Austin, TX
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
Does anyone have an image for a TiVo 652160? My drive died and I cannot get an image.

Thanks.
pm sent
aymanme is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 08:23 PM   #577
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I'm so frustrated. I downloaded the backup image thanks to aymanme. I have restored it to a 750gb hard drive. I deleted the windows formatting (It was in a MyBook) and fixed the bootpage. Then I restored the image to the drive. The TiVo will not boot and now I get a green screen indicating it will take 3 hours for the TiVo to fix.

This cannot be that difficult. Any advice?
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 08:33 PM   #578
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,590
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
I'm so frustrated. I downloaded the backup image thanks to aymanme. I have restored it to a 750gb hard drive. I deleted the windows formatting (It was in a MyBook) and fixed the bootpage. Then I restored the image to the drive. The TiVo will not boot and now I get a green screen indicating it will take 3 hours for the TiVo to fix.

This cannot be that difficult. Any advice?
The image came from a different TiVo with a different TiVo Service Number.

It has to re-marry the drive, and the software on it, with the TiVo into which you have installed it. Let it do so.

By the way, if you got that green screen, that means it did boot, and discovered the TSN discrepancy.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2011, 08:36 PM   #579
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
Thanks. I'll let it do it thing.

I have upgrade many Replays but only a couple of TiVos, so I didn't know what it all meant.

Kev
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 06:59 AM   #580
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
Well, I let it run for about 10 hours and it was still cycling through Powering Up and Almost There. I have restored one more time. Not sure what to do at this point.

Kev
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 08:28 AM   #581
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I have now restored the drive once more and disabled intellipark (it's a green drive). It now cycles constantly between Powering Up and Almost There.

I would appreciate any advice.

Thanks,
Kev
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 09:30 AM   #582
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,590
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
I have now restored the drive once more and disabled intellipark (it's a green drive). It now cycles constantly between Powering Up and Almost There.

I would appreciate any advice.

Thanks,
Kev
See if you can get it to do kickstart 58 (which will put you back into the 3 hour green screen, but maybe it'll work this time).

Or you could try using WinMFS to run mfsinfo on it, and if it's set to boot from 2,3,4, run fix bootpage option 2, and if it's set to boot from 5,6,7, run fix bootpage option 1.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:03 PM   #583
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I can't seem to get into Kickstart. The LED never changes. Now after restoring the drive again and the fixing the boot option 1, I get a grey screen after the powering up screen.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:07 PM   #584
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,590
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
I can't seem to get into Kickstart. The LED never changes. Now after restoring the drive again and the fixing the boot option 1, I get a grey screen after the powering up screen.
Do you have any other spare hard drives lying around at least as big as the original TiVo drive?

Carefully examine the motherboard to see if you might have bumped something loose without realizing it.

Examine the power supply carefully for "capacitor disease".
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:09 PM   #585
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
Also, when I connect the drive back to the computer and try to run Mfsinfo, it tells me it's not a TiVo drive even though I just restored and image to it.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:13 PM   #586
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I looked at the power supply and connections and everything appears to be okay.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:19 PM   #587
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I went ahead and fixed bootpage option 2 since Mfsinfo indicated the partition 3 was active. It now gets to the next startup screen, but now it goes back to cycling through the 2 screens. I have tried to hold pause down for kickstart, but nothing happens.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:21 PM   #588
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I now got the GSOD, so I guess I should wait it out now.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 01:46 PM   #589
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,590
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
I now got the GSOD, so I guess I should wait it out now.
Probably so. It might work, but only if not interrupted.

In the meantime, are you using a WinMFS image or an MFS Live image?

If you don't already have an MFS Live v1.4 bootable cd made, go to mfslive.org and download the zip of the iso and burn yourself a copy.

Do you know anything about using dd or dd_rescue?

Are the terms /dev/null and /dev/zero completely foreign to you?
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 02:11 PM   #590
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
The image I got was for WinMFS. I do not know anything about dd_rescue, but can do whatever it takes if I had instructions.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 02:18 PM   #591
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,590
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
The image I got was for WinMFS. I do not know anything about dd_rescue, but can do whatever it takes if I had instructions.
The MFS Live cd boots to a Linux command line.

What I have in mind is erasing the drive by writing zeros to it and starting over.

That's a last resort, though, especially if you aren't familiar with that environment.

Let's hope kickstart fixes things.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 02:33 PM   #592
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
Thanks for your help. I'll let you know.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 02:42 PM   #593
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
One last comment. It keeps cycling through the 2 screens. Is this normal after the GSOD? I'm going to let it run over the next day since I won't watch it anyway.

Are these TiVo 652160 boxes this hard? It seems a lot more difficult than it should be.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2011, 05:09 PM   #594
lillevig
Hot in West Texas
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Angelo, TX
Posts: 1,760
Quote:
Originally Posted by klitton12 View Post
One last comment. It keeps cycling through the 2 screens. Is this normal after the GSOD? I'm going to let it run over the next day since I won't watch it anyway.

Are these TiVo 652160 boxes this hard? It seems a lot more difficult than it should be.
No, they aren't that hard, but then I've never had to deal with the IntelliPark issue. The person who pointed you to an image originally got it from me so I'm wondering if you got it from my "Dropbox" link. If so, that is a WINMFS image of a virgin 160 GB drive that several other folks have used successfully. If not, I can PM you with the link to my image.
lillevig is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 02:42 AM   #595
silverbright
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Need Image for a TCD649080

I'd appreciate it if someone could pm me a link to an image for a TCD649080. Thanks!
silverbright is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 03:28 AM   #596
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,590
Quote:
Originally Posted by silverbright View Post
I'd appreciate it if someone could pm me a link to an image for a TCD649080. Thanks!
See if these are still available.

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...33#post8706933
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 05:38 AM   #597
shandrew
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 3
Hi! I was searching for an image for the tivo hd and came across this thread. Can someone PM me where I can find the TCD652160 image?

Either format for mfslive or winmfs are fine.

Thank you so much! This will be so much better than trying to defeat bad sectors.
shandrew is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 08:28 AM   #598
ggieseke
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 3,018
Quote:
Originally Posted by silverbright View Post
I'd appreciate it if someone could pm me a link to an image for a TCD649080. Thanks!
PM sent.
ggieseke is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 11:57 AM   #599
lillevig
Hot in West Texas
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Angelo, TX
Posts: 1,760
Quote:
Originally Posted by shandrew View Post
Hi! I was searching for an image for the tivo hd and came across this thread. Can someone PM me where I can find the TCD652160 image?

Either format for mfslive or winmfs are fine.

Thank you so much! This will be so much better than trying to defeat bad sectors.
PM sent.
lillevig is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2011, 02:57 PM   #600
klitton12
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 15
I have tried and tried to get my imaged (from aymanme) to work. I let it run for 2 days and when I came back, the green light on the front panel was blinking. I booted it again and get the same cycling.

I think it might be god if I got a different image. I'd like to get this thing running again.

Thanks.
klitton12 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |