TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-24-2007, 01:27 PM   #91
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by oldskoolboarder
Is there a place to just get the executables to try this out? I don't have easy access to a compile environment on my machines.
If you're looking for a windows version, just download the msi (Installer) and install
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 01:33 PM   #92
Habanero
Registered User
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 4
Is there anybody using TiVo Software version 6.1 getting this to work?
Habanero is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 01:41 PM   #93
propman07
Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Location: Long Beach, CA, US
Posts: 254
No response to this question, so I'll ask my dumb one for the day...

What model/type of Tivo will this work with?
(Series I, Series II...HR10-250)
__________________
David

HR10-250 HD DTivo
Sony SAT-T60 DTivo
Philips DSR-6000 DTivo
propman07 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 01:43 PM   #94
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by propman07
No response to this question, so I'll ask my dumb one for the day...

What model/type of Tivo will this work with?
(Series I, Series II...HR10-250)
Anything that supports the TiVo Desktop software should work (Most Series II's, I don't know about the others). Unknown with Hacked TiVo's, since mine's official and I don't know anyone with a hacked one.
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 01:47 PM   #95
propman07
Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Location: Long Beach, CA, US
Posts: 254
Quote:
Originally Posted by pipakin
Anything that supports the TiVo Desktop software should work (Most Series II's, I don't know about the others). Unknown with Hacked TiVo's, since mine's official and I don't know anyone with a hacked one.
Thanks. I just read that info on your site...damn, this looked pretty cool.

Good luck.
__________________
David

HR10-250 HD DTivo
Sony SAT-T60 DTivo
Philips DSR-6000 DTivo
propman07 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 01:50 PM   #96
Habanero
Registered User
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 4
Thank You

It is too bad that there has to be a "hack" to get a Series2 TiVo from DirecTV to get the features the rest of the Series2 TiVo community is enjoying.

Thank you for your prompt response.

Good luck to you on your project.
Habanero is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 02:02 PM   #97
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by Habanero
It is too bad that there has to be a "hack" to get a Series2 TiVo from DirecTV to get the features the rest of the Series2 TiVo community is enjoying.

Thank you for your prompt response.

Good luck to you on your project.
Indeed. Don't get me started on the whole DTV thing...
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 02:20 PM   #98
tim254
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5
DVD support would be amazing. Right now I have to use a utility for VideoReDo (see VideoReDo's forum ... "DVD Copy program for Home recorded DVDs") to combine the VOB files into an MPG and then transfer it to my Tivo.
tim254 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 02:24 PM   #99
MichaelK
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: NJ
Posts: 7,299
Havenít had a chance to download it yet and kick the tires- but is it easy enough to change the output settings to the Tivo? Hopefully soon the S3 gets network content enabled and It would be nice to be able to send it HD or at least 16:9 resolutions.
MichaelK is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 02:42 PM   #100
windracer
joined the 10k club
 
windracer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: St. Pete, FL
Posts: 11,224
Quote:
Originally Posted by pipakin
Watch a whole video from the TiVo.Net server and then go back to the video dir and look for a .tvm file (it's xml. TVM = TiVo.net Metafile).
I did notice that a .tvm file was created in my videos directory for a transfer I attempted (even though it never actually transferred). Pretty cool.
__________________
840~Roamio Pro (TA, MoCA) + two A92~Minis, 758~Premiere XL4 (TA, MoCA)
S/old: 746~S4, 658~HDXL, 648~OLED S3, 565~TX20, 230~S2, 140~S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
windracer is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 03:36 PM   #101
schisamo
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 4
I found a little bug (posted on sourceforge site also). It looks like your service does not spit out well formed XML if there is an ampersand in a folder name. ie I have a folder named "Daily Show & Colbert Report" and Tivo Net does not turn the "&" character into &. This caused my tivo to not see any videos in any directories.

Firefox error:

XML Parsing Error: not well-formed
Location: localhost:9032/TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=Video
Line Number 13, Column 30: <Title>Daily Show & Colbert Report</Title>

XML:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
<TiVoContainer>
<ItemStart>0</ItemStart>
<ItemCount>2</ItemCount>
<Details>
<Title>Video</Title>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
<SourceFormat>x-container/folder</SourceFormat>

<TotalItems>2</TotalItems>
</Details>
<Item>
<Details>
<Title>Daily Show & Colbert Report</Title>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
<SourceFormat>x-container/folder</SourceFormat>

</Details>
<Links>
<Content>
<Url>/TiVoConnect?Command=QueryContainer&amp;Container=Video/Daily Show & Colbert Report</Url>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
</Content>
</Links>

</Item>
<Item>
<Details>
<Title>How I Met Your Mother</Title>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
<SourceFormat>x-container/folder</SourceFormat>
</Details>

<Links>
<Content>
<Url>/TiVoConnect?Command=QueryContainer&amp;Container=Video/How I Met Your Mother</Url>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
</Content>
</Links>
</Item>

</TiVoContainer>
schisamo is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 03:40 PM   #102
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by schisamo
I found a little bug (posted on sourceforge site also). It looks like your service does not spit out well formed XML if there is an ampersand in a folder name. ie I have a folder named "Daily Show & Colbert Report" and Tivo Net does not turn the "&" character into &amp;. This caused my tivo to not see any videos in any directories.

Firefox error:

XML Parsing Error: not well-formed
Location: localhost:9032/TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=Video
Line Number 13, Column 30: <Title>Daily Show & Colbert Report</Title>

*snip*
er, yeah, about that. I'll fix that for next release. I had thought I got that. But aparently (having looked at the code), I didn't...
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 04:29 PM   #103
praycop
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
So is there any instructions on how to actually set this up? I installed program and put an avi file into the video file. Now how to I get it across to Tivo via wireless network. I do have a good network connection currently with the tivo. Just need to know how to get it on Tivo menu.

Yours truly,

Newb

EDIT: I got Tivo net to show up on Now playing list but avi video was not allowed to play.

EDIT #2 : Got it to play avi!!! ...Now how can I get it to work around firewall?.. using PC CILLIN Trend Micro

Last edited by praycop : 01-24-2007 at 05:26 PM. Reason: Working...kinda
praycop is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:16 PM   #104
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by praycop
EDIT #2 : Got it to play avi!!! ...Now how can I get it to work around firewall?.. using PC CILLIN Trend Micro
Open up ports 9033 and 9032 for TCP. Not sure howto do it in that particular firewall.

EDIT: I fixed the "While I'm transferring a video I can't browse" bug in CVS as well as the malformed XML. It has a number of small improvements all around, to tell you the truth... The Unencryted DVD stuff will have to wait a bit as I need to improve certain areas of the user interface first. So 0.4.0a should be out in the next hour or so (as usual I'll post here when done).

Last edited by pipakin : 01-24-2007 at 06:21 PM.
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:19 PM   #105
ubuntop
oxymoron
 
ubuntop's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Austin, TX
Posts: 10
Pipakin

I am back to tinkering with your app. Here are a couple more observations/suggestions etc.

The admin interface:
1.
---------------------------------------------------------------------------
List current processes (conversion/Stream) and the ability to cancel a stream. And/or the ability to show percent converted / percent transferred.
How does the tivo unit handle a cancelled stream? Iíll test it out.

2.
---------------------------------------------------------------------------
List of already transferred (and present on the Tivo) streams. It may be usefull.


The Ports:
1.
---------------------------------------------------------------------------
Are you planning to handle these programmatically? If so.. You mentioned something about the UDP port needing to be opened for the broadcast. Windows handles this by allowing a response within 3 seconds then closes the inbound for the UDP port. Otherwise you can completely open it.

Command Line (for Windows XP SP2):
Netsh firewall add portopening TCP 9033 Tivo.Net_9033_TCP
Netsh firewall add portopening TCP 9032 Tivo.Net_9032_TCP
Netsh firewall add portopening UDP 9033 Tivo.Net_9033_UDP
Netsh firewall add portopening UDP 9032 Tivo.Net_9032_UDP


Here is M$ proper way to handle it.
http://www.microsoft.com/technet/pro.../sp2netwk.mspx
(Ctrl-F the term outbound connections)
Shows how you can use an api to prompt the user. I also have a reg file that will do it, if this helps at all.


Ubuntop

EDIT: Would you rather this be posted on Sourceforge? Or the Tivo.Net forum?
ubuntop is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:27 PM   #106
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by ubuntop
Pipakin

I am back to tinkering with your app. Here are a couple more observations/suggestions etc.

The admin interface:
1.
---------------------------------------------------------------------------
List current processes (conversion/Stream) and the ability to cancel a stream. And/or the ability to show percent converted / percent transferred.
How does the tivo unit handle a cancelled stream? I’ll test it out.
Indeed. I'm working on a framework for this now. As of version 0.3.0a you could only transfer 1 stream at a time due to a bug anyways

Quote:
Originally Posted by ubuntop
2.
---------------------------------------------------------------------------
List of already transferred (and present on the Tivo) streams. It may be usefull.
This is possible. Not 100% sure how to implement it, though.

Quote:
Originally Posted by ubuntop
The Ports:
1.
---------------------------------------------------------------------------
Are you planning to handle these programmatically? If so.. You mentioned something about the UDP port needing to be opened for the broadcast. Windows handles this by allowing a response within 3 seconds then closes the inbound for the UDP port. Otherwise you can completely open it.

Command Line (for Windows XP SP2):
Netsh firewall add portopening TCP 9033 Tivo.Net_9033_TCP
Netsh firewall add portopening TCP 9032 Tivo.Net_9032_TCP
Netsh firewall add portopening UDP 9033 Tivo.Net_9033_UDP
Netsh firewall add portopening UDP 9032 Tivo.Net_9032_UDP


Here is M$ proper way to handle it.
http://www.microsoft.com/technet/pro.../sp2netwk.mspx
(Ctrl-F the term outbound connections)
Shows how you can use an api to prompt the user. I also have a reg file that will do it, if this helps at all.
The UDP port is outgoing only anyways. It's just a beacon to the tivo that says "I'm here!". As for the other ports, yeah, I should play nice with the firewall. I just hadn't looked into it yet.

Quote:
Originally Posted by ubuntop
Ubuntop

EDIT: Would you rather this be posted on Sourceforge? Or the Tivo.Net forum?
Here is fine. If you add something to the tracker at SF, I'll get an email about it. I don't read the TiVo.Net forums as much due to low volume of posts there. (More activity in this thread )
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:51 PM   #107
dwgsp
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Perinton, NY
Posts: 150
This service looks ***so*** cool! I can;t wait to try it!

One question: will it convert the frame rate for PAL (25 fps) videos to NTSC?

Thanks!
/Don
dwgsp is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:58 PM   #108
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by dwgsp
This service looks ***so*** cool! I can;t wait to try it!

One question: will it convert the frame rate for PAL (25 fps) videos to NTSC?

Thanks!
/Don
yeppers. It's hardcoded to convert to 29.97 fps (NTSC), actually

Version 0.4.0a, which fixes the "xml listing bug" and the "I can't browse the server while transferrring" bug (as well as adds a list of active/completed transfers) is out: http://downloads.sourceforge.net/tiv...se_mirror=osdn

Last edited by pipakin : 01-24-2007 at 07:51 PM.
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 07:50 PM   #109
BoyScout
Registered User
 
BoyScout's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Utah
Posts: 226
This looks so cool! I downloaded it and I get the service showing on my S2 TiVo but I can't transfer anything. It says something like the file doesn't exist.

Is that because of the space thing in the directory?

Also, I have a couple of external drives that have subdirectories of files, can this navigate subdirectories?

Also, Can you implement multiple storage directories? Ie: I:\ J:\ k:\

BoyScout
BoyScout is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 07:53 PM   #110
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by BoyScout
This looks so cool! I downloaded it and I get the service showing on my S2 TiVo but I can't transfer anything. It says something like the file doesn't exist.

Is that because of the space thing in the directory?
Try version 0.4.0a (I just posted it about 30 secods ago).


Quote:
Originally Posted by BoyScout
Also, I have a couple of external drives that have subdirectories of files, can this navigate subdirectories?
yes

Quote:
Originally Posted by BoyScout
Also, Can you implement multiple storage directories? Ie: I:\ J:\ k:\

BoyScout
on the features to be added list I figure a ";" seperator could work. Though I'm not sure how to implement it just yet.
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 07:54 PM   #111
windracer
joined the 10k club
 
windracer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: St. Pete, FL
Posts: 11,224
Updated to 0.3.0a, still unable to transfer. This time, in my Recording History, it says my transfer was deleted to make room for other programs. And while poking around via the NPL, my box spontaneously rebooted.

I'm going to try Mono on Linux next ...

edit: doh, new version! Off to download ...
__________________
840~Roamio Pro (TA, MoCA) + two A92~Minis, 758~Premiere XL4 (TA, MoCA)
S/old: 746~S4, 658~HDXL, 648~OLED S3, 565~TX20, 230~S2, 140~S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
windracer is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 07:56 PM   #112
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
*chuckle* I need to get 0.4.0a running on Mono (It fixes the listing bug you're encountering, but has 2 incompatibilities with Mono), but it should work on windows (and I posted the download link just a second ago http://downloads.sourceforge.net/tiv...se_mirror=osdn)

EDIT: Ha! beat me to it.
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:20 PM   #113
Bojangling
Registered User
 
Bojangling's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: No. VA
Posts: 131
Quote:
Originally Posted by pipakin
here's one thing, go to the address http://localhost:9032/TiVoConnect?Co...ontainer=Video (In Internet explorer)

and then paste the xml that it spits at you into a reply here or a PM. I can take a look at what the TiVo is seeing and see if I see any strangeness.
Doesn't seem to be working for me. I can see "Tivo.Net Server" in "Now Playing" and then my "waiting.avi" file put it won't seem to play. Opened up ports 9032 and 9033 for TCP as well. Here is my output:

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
- <TiVoContainer>
<ItemStart>0</ItemStart>
<ItemCount>1</ItemCount>
- <Details>
<Title>Video</Title>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
<SourceFormat>x-container/folder</SourceFormat>
<TotalItems>1</TotalItems>
</Details>
- <Item>
- <Details>
<Title>waiting</Title>
<ContentType>video/x-tivo-mpeg</ContentType>
<SourceFormat>video/x-tivo-mpeg</SourceFormat>
<SourceSize>0</SourceSize>
</Details>
- <Links>
- <Content>
<ContentType>video/x-tivo-mpeg</ContentType>
<AcceptsParams>No</AcceptsParams>
<Url>/Video/waiting.mpeg</Url>
</Content>
- <CustomIcon>
<ContentType>video/*</ContentType>
<AcceptsParams>No</AcceptsParams>
<Url>urn:tivo:image:save-until-i-delete-recording</Url>
</CustomIcon>
</Links>
</Item>
</TiVoContainer>

Edit 1: Tivo Recording history says " The recording was deleted earlier than planned because the space was need for another recording starting at ...."
__________________
Tivo Premiere (x2)
Verizon Fios

Last edited by Bojangling : 01-24-2007 at 08:26 PM.
Bojangling is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:26 PM   #114
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by Bojangling
Doesn't seem to be working for me. I can see "Tivo.Net Server" in "Now Playing" and then my "waiting.avi" file put it won't seem to play. Opened up ports 9032 and 9033 for TCP as well. Here is my output:
*snip*
which version are you using? 0.3.0a? or 0.4.0a?
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:27 PM   #115
Bojangling
Registered User
 
Bojangling's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: No. VA
Posts: 131
Just upgraded to 0.4.0a but got the same thing with 0.3.0a.

Also, made a quick edit to my above post that my help
__________________
Tivo Premiere (x2)
Verizon Fios
Bojangling is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:30 PM   #116
pipakin
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 315
Quote:
Originally Posted by Bojangling
Edit 1: Tivo Recording history says " The recording was deleted earlier than planned because the space was need for another recording starting at ...."
That's a new one. I need to dive into the protocol tivo uses and find the bit where it determines the "Keep until" setting. I think these default to "Keep until space is needed".
pipakin is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:36 PM   #117
Bojangling
Registered User
 
Bojangling's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: No. VA
Posts: 131
Quote:
Originally Posted by pipakin
That's a new one. I need to dive into the protocol tivo uses and find the bit where it determines the "Keep until" setting. I think these default to "Keep until space is needed".
Space shouldn't be an issue on the Tivo. 160GB drive and only 10 hrs of recordings, though there is alot in the "Recently Deleted".

Also, there was no recording starting.
__________________
Tivo Premiere (x2)
Verizon Fios
Bojangling is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:36 PM   #118
Jagman_sl
Registered User
 
Jagman_sl's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Jacksonville, FL
Posts: 321
Quote:
Originally Posted by Bojangling
Tivo Recording history says " The recording was deleted earlier than planned because the space was need for another recording starting at ...."
I'm getting the same thing. And on another file I got the "can't find on the Tivo.net server" error message.


<TiVoContainer>
<ItemStart>0</ItemStart>
<ItemCount>2</ItemCount>

<Details>
<Title>Video</Title>
<ContentType>x-container/tivo-videos</ContentType>
<SourceFormat>x-container/folder</SourceFormat>
<TotalItems>2</TotalItems>
</Details>

<Item>

<Details>
<Title>dawkins_lynchburg_virginia</Title>
<ContentType>video/x-tivo-mpeg</ContentType>
<SourceFormat>video/x-tivo-mpeg</SourceFormat>
<SourceSize>0</SourceSize>
</Details>

<Links>

<Content>
<Url>/Video/dawkins_lynchburg_virginia.mpeg</Url>
<AcceptsParams>No</AcceptsParams>
<ContentType>video/x-tivo-mpeg</ContentType>
<AcceptsParams>No</AcceptsParams>
</Content>

<CustomIcon>
<Url>urn:tivo:image:save-until-i-delete-recording</Url>
<ContentType>video/*</ContentType>
</CustomIcon>
</Links>
</Item>

<Item>

<Details>
<Title>s01e05p6 The Keys of Marinus</Title>
<ContentType>video/x-tivo-mpeg</ContentType>
<SourceFormat>video/x-tivo-mpeg</SourceFormat>
<SourceSize>0</SourceSize>
</Details>

<Links>

<Content>
<Url>/Video/s01e05p6 The Keys of Marinus.mpeg</Url>
<AcceptsParams>No</AcceptsParams>
<ContentType>video/x-tivo-mpeg</ContentType>
<AcceptsParams>No</AcceptsParams>
</Content>

<CustomIcon>
<Url>urn:tivo:image:save-until-i-delete-recording</Url>
<ContentType>video/*</ContentType>
</CustomIcon>
</Links>
</Item>
</TiVoContainer>
Jagman_sl is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:42 PM   #119
windracer
joined the 10k club
 
windracer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: St. Pete, FL
Posts: 11,224
Got 0.3.0 running under Mono on Linux!

Transfers don't work though (I get the "will transfer when other transfers complete" in the Recording History), but it's progress! I'll wait for the 0.4.0 Mono build.

Is there something that would prevent two TiVo.Net servers from being seen by the TiVo? I wasn't able to see the one running on my PC and the one running on the Linux box under Mono at the same time.
__________________
840~Roamio Pro (TA, MoCA) + two A92~Minis, 758~Premiere XL4 (TA, MoCA)
S/old: 746~S4, 658~HDXL, 648~OLED S3, 565~TX20, 230~S2, 140~S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
windracer is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 08:43 PM   #120
carroca
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 42
Getting closer...

I'm getting closer to having this work (on version 0.4.0a) but:

1. The file extension allowed list is case-sensitive. My .MOV files were not found. I added .MOV to the end of the list which didn't work. I replaced .mov with .MOV which did work. Adding .MOV to the list before .mov also worked and allowed .mov files to be seen which was surprising. The same behavior was seen with my .MPG files. I wish my file extensions weren't all caps but that's the way they transfer from my digital cameras.

2. In the generated XML file all of my files (.MOV and .MPG) are being listed as .mpeg in the <Url> tag and video/x-tivo-mpeg in the <ContentType> tag. Neither seems to be the correct behavior but I'm not sure.

3. I can see my videos listed on the TiVo after applying the fix from problem 1 above but am unable to transfer them. The TiVo says they cannot be found. This may have something to do with problem 2 above.

4. I don't know if you meant the Transfers link to go live in this release but clicking it seems to crash the service.


That's all I have for now. Thanks for all the good work so far.

-Jason
carroca is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoģ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:26 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |