TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 12-06-2012, 08:01 AM   #241
videobruce
OTA is still alive
 
Join Date: Nov 2012
Location: Buffalo NY
Posts: 209
Thanks, anyone else?
videobruce is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2012, 07:18 PM   #242
Barb
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 32
Replaced drive and HBO went away

My S3 drive was dying, so I got a new one from weaknees. Install was easy, redid guided setup, and everything worked except for HBO. Long story short, the host and data values were wrong at Verizon. Before we realized this, Verizon kept trying to restart the card, but it never worked. Finally, I had them read out the host and data values they had for each of my two cards and that is how I realized the values were wrong. They had some difficulty getting the right values to "take" in their system and I had to reboot the TiVo to make it work, but then it did. So all is good again...and I did not have to switch to the m cards.

Hope this helps someone in a similar dilemma.
Barb is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |