TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-05-2008, 12:53 PM   #1
bigguy126
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 83
Pixellation question

I am getting some pixellation on one channel. When I look at the RS corrected and uncorrected, they both show zero. What does this tell me? Does that mean that the feed is bad from the brodcaster? Or that the tivo itself is generating the problem? Or something else?
bigguy126 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 03:11 PM   #2
Gregor
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 42,922
If you're not getting errors, it could be the source.

What are you watching?
__________________
Wii: 5166-1365-9840-0899

MK:3523-2615-6739

Do not taunt happy thread counts.
Gregor is online now   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 04:17 PM   #3
bigguy126
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 83
I was getting them on VersusHD. I was watching the Ranger hockey game. I just got some pixellation on the Bengal game on CBS in HD. Zero again on the RS corrected and uncorrected. Wierd.
bigguy126 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 04:23 PM   #4
feerlessleadr
Registered User
 
feerlessleadr's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 121
i am having a problem right now with CBS HD and the cowboys game...i checked out the diag screen and the RS uncorrected is jumping up between 40 and 200 a second and the corrected is jumping up between 20k-30k a second (yes twenty thousand and thirty thousand) that is for card 2

card 1 has uncorrected constant at 1 and corrected jumping up about 10k a second.

card 2 i would assume is on CBS HD (which is very very pixelated) and Card 1 is on ABC which has no pixelation problems.

is it my tivo or cablevision that is doing this?
feerlessleadr is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2008, 08:43 AM   #5
ciucca
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 270
Quote:
Originally Posted by feerlessleadr View Post
i am having a problem right now with CBS HD and the cowboys game...i checked out the diag screen and the RS uncorrected is jumping up between 40 and 200 a second and the corrected is jumping up between 20k-30k a second (yes twenty thousand and thirty thousand) that is for card 2

card 1 has uncorrected constant at 1 and corrected jumping up about 10k a second.

card 2 i would assume is on CBS HD (which is very very pixelated) and Card 1 is on ABC which has no pixelation problems.

is it my tivo or cablevision that is doing this?
irhorer and other Tivo employees. Pixelation is happing on cablevision that has equipment that meets the cable labs standard without MOCA. Hmm I guess their signal is bad, time for cable vision to rewire their entire network.

ciucca is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:25 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |