TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-04-2006, 03:09 PM   #1
teacher4life
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Question Admiral Remote Code

I have an admiral tv. I need the code. Some say 0091 is the code, however, when u go in to select the "brand" which brand do u select? Admiral is not one of the choices.
teacher4life is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2006, 04:06 PM   #2
morgantown
DTV + Tvio = ;-)
 
morgantown's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Wild Wonderful WV
Posts: 1,084
I can not recall the code at this moment but try what has been mentioned. Entering the correct code in the proper sequence is what is needed, not going through menus.

Edmund "the remote guru" has most of them right.

Edit: That code is what has been posted before by Edmund for your TV.
__________________

H20-100S x2, HR10-250, DVR40 - 120 hrs, DSR708, R10, R15 (inactive).
DTV & NFLST Since 1997, not looked back yet...
morgantown is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2006, 06:13 PM   #3
Edmund
Remote Czar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ca
Posts: 5,124
Me and the admiral Tv code date back to this thread, at remotecentral. I came up code 0091 because it matches UEI code 0463, which I learned of in that thread. So just try the damn code.
Edmund is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 10:28 AM   #4
bwillette
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3
If that code doesn't work, 0077 worked for my wife's old Admiral TV.
bwillette is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 10:37 AM   #5
SteelersFan
"On Welfare"
 
SteelersFan's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Saugus, CA
Posts: 819
Quote:
Originally Posted by morgantown
I can not recall the code at this moment but try what has been mentioned. Entering the correct code in the proper sequence is what is needed, not going through menus.

Edmund "the remote guru" has most of them right.

Edit: That code is what has been posted before by Edmund for your TV.
Edmund, I could not find the code for my son's Insignia after much searching (see my thread here). My son is a bit disappointed because his DTivo was a Christmas gift and doesn't work together with his TV as our other 3 units do so any help you could give would be much appreciated. Thanks!
__________________
6 x S2DTivos
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
!
HR21-700, HR21-100
SteelersFan is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 12:03 PM   #6
Edmund
Remote Czar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ca
Posts: 5,124
Quote:
Originally Posted by SteelersFan
Edmund, I could not find the code for my son's Insignia after much searching (see my thread here). My son is a bit disappointed because his DTivo was a Christmas gift and doesn't work together with his TV as our other 3 units do so any help you could give would be much appreciated. Thanks!
In a long thread at Remote Central, some have had success with tivo code 0091, the admiral/emerson tv code, others with the mitsubishi tv codes.
Edmund is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2006, 09:53 PM   #7
SteelersFan
"On Welfare"
 
SteelersFan's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Saugus, CA
Posts: 819
Quote:
Originally Posted by Edmund
In a long thread at Remote Central, some have had success with tivo code 0091, the admiral/emerson tv code, others with the mitsubishi tv codes.
Thanks, but still no luck...
__________________
6 x S2DTivos
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
!
HR21-700, HR21-100
SteelersFan is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2006, 01:03 PM   #8
teacher4life
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Red face Codes

Edmund, does it matter that I have DVR R10? I tried code 0091 and 0077 and they both didn't work. Do you think I should get a different remote?
teacher4life is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2006, 01:54 PM   #9
Edmund
Remote Czar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ca
Posts: 5,124
It being a R10 remote wouldn't matter. Does it surprise me that Admiral tvs are using a new code, no. Back 2002 admiral was a leftover house band for Wards, I have no idea who might own the brand now? At this point I would try a codesearch.
Edmund is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:54 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |