TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series 1 - UK
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-10-2006, 10:25 AM   #61
PhilG
Registered User
 
PhilG's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 905
Something odd was definately going on. Whilst I was trying to sort this out, Tivo rebooted

Trying it all again know (typing with fingers crossed is not easy!)

OK, newepisodes re-FTPd and TivoWeb fully restarted

the 'info' script is now OK, as is 'newepisodes'

Sorry for the faulty fault report

__________________
Sky/Eye, 250Gb Mode 0 Tivo (thanks Ashmeadboy/Blindlemon!), Autospace, DailyMail, Tracker, Cachecard, Netgear WGE101
PhilG is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2006, 02:17 PM   #62
Bobbis2000
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
When I try to use it, I get this:
INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_showcir '' ''
expected integer but got "17.2"
while executing
"lsort -integer [array names channeltablenum]"
(procedure "getchannelsir" line 10)
invoked from within
"getchannelsir"
(procedure "::action_showcir" line 4)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--



Any ideas?
Thanks,
Rob

Bobbis2000 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.
Page generated in 0.04418898 seconds (63.98% PHP - 36.02% MySQL) with 17 queries