TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series 1 - UK
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-12-2004, 04:58 AM   #31
Snoopy
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Waco
Posts: 80
Module either REBOOTS or ERRORS -- FIXED

The error is just here for reference. I either got this error (trying different ui.itcl files that were not necessary), or I got a reboot. See note below as this is now fixed!

INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_channelgrid '' 'set "whichChannel" "3521";'
can't open object (0x30007)

while executing
"db $db openid $programfsid"
("uplevel" body line 10)
invoked from within
"uplevel $body"
invoked from within
"transaction {uplevel $body}"
(procedure "RetryTransaction" line 5)
invoked from within
"RetryTransaction {
for { } { $y < $last } { incr y } {

set sl [lindex $scheduleList $y]

set constprogramfsid [lind..."
(procedure "::action_channelgrid" line 148)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut hereŚ


AHHA -- FIXED! FINALLY ... I hope

BOTTOM LINE: Nothing else is required besides the newepisodes.itcl file.

Here is WHERE I WENT WRONG
1) The message and/or reboot prpoblem has nothing to do with a newer copy of ui.itcl so far as I can tell, even though changing it may cause the message or reboot to surface. Use the ui.itcl that comes with TWP.

2) I removed the wishlist stuff entirely to avoid some conflicts, the specifics of which were unknown at the time, so that still needs to be ironed out. I expect getting it working again should be easy from this stage.

3) Remove the ukgenres.js script and Walla. (ukgenres.js will cause problems if you aren't in the UK -- This was an oversight on my part that caused me major headaches. I believe it comes with the wishslists module and maybe some other things so be aware of it). At least if you are in the US, ukgenres.js doesn't need to be there.
__________________
Equipment is a Sony Sat T60

Last edited by Snoopy : 05-12-2004 at 06:05 AM.
Snoopy is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2004, 01:22 AM   #32
mdolton
New Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Haven't seen this mentioned yet, but this module doesn't work if your channel lineup includes digital channels (ie 10.1, 10.2, etc). The error it returns is:

INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_showcir '' ''
expected integer but got "40.1"
while executing
"lsort -integer [array names channeltablenum]"
(procedure "getchannelsir" line 10)
invoked from within
"getchannelsir"
(procedure "::action_showcir" line 4)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--
mdolton is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2004, 03:59 PM   #33
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
Sorry, what are these "Digital Channels"?
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2004, 04:34 PM   #34
mdolton
New Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Quote:
Originally posted by sanderton
Sorry, what are these "Digital Channels"?
Sorry, "digital channels" is a bit vague. What I'm reffering to are digital broadcast channels (ATSC in the US). For example, where channel 40 is the old analog NTSC broadcast channel, 40.1 (and perhaps 40.2, 40.3,....) is the new digital ATSC broadcast channel. I'm not even sure why they show up, as directv doesn't offer digital locals in my area, but they're there and it looks like that's what the module is choking on.
mdolton is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2004, 03:30 AM   #35
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
Sorry, we don't have such things here, so I can't easily see what the problem is or how to fix it.

I guess you could try removing the -integer parameter fron the lsort command listed in the error message?
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 03:25 AM   #36
doubledrat
should know better
 
doubledrat's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Attleborough, Norfolk, United Kingdom
Posts: 208
stuart: good mod!

a couple of suggestions for a FMR

have it able to restrict to a time window. e.g. > 1800 < 0400 ? so we could get rid of all the daytime stuff

what I would REALLY like it to tell me is when there's something completely new on i.e. the first of a new series, or a one off never shown before. not knowing what is in the db I don't know if this is possible or not? where did you get your info on what's in the db?
__________________
Bob

500GB tivo with
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:D
>160 season passes, cachecard+net, tivoweb
doubledrat is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 03:59 AM   #37
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
The time windowed version has already been written by LJ.

You clould modify the code to only show episode 1s, but I'm not sure how reliably that would work.

Code's there for anyone to modify.
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 04:18 AM   #38
doubledrat
should know better
 
doubledrat's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Attleborough, Norfolk, United Kingdom
Posts: 208
stuart: I'll give it a shot, but I need some info on getting data from the db. is there an online resource at all?
__________________
Bob

500GB tivo with
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:D
>160 season passes, cachecard+net, tivoweb
doubledrat is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 12:14 PM   #39
mdolton
New Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Quote:
Originally posted by sanderton
Sorry, we don't have such things here, so I can't easily see what the problem is or how to fix it.

I guess you could try removing the -integer parameter fron the lsort command listed in the error message?
Yup, getting rid of -integer from the lsort command on line 21 fixed the problem. Thanks!
mdolton is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2004, 04:54 AM   #40
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
Quote:
Originally posted by doubledrat
is there an online resource at all?
You're reading it.

This, and the Db of Deals is all there is!

Ypu can figure most of it out with the MFS browser in TW, looking at existing code, and guessing!
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2004, 04:19 PM   #41
didolgi
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 12
Question Ported to non-UK units?

Well I've fallen in love with this module, but I've found a slight problem with it. My TiVo is in Los Angeles, but as we all know the TiVo uses GMT as its internal timeclock, so the schedule data for me shows a "day" as a period of time from 16:00-15:59 the next day. This makes perfect sense because thats midnight-midnight GMT.

Before I start attempting to re-write this code to handle non-UK units I wonder if anybody has already attempted this?
didolgi is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2005, 07:55 PM   #42
goony
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,749
Is this module known to work on a DirecTivo running V4.0.1b? I have installed the module but the results are always empty.

Thanks!
goony is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2005, 11:39 AM   #43
marklyn
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Austin
Posts: 370
new episodes crashes: internal server error

This is what I get when I try to run the new episodes module (by chan):
INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_showcir '' ''
expected integer but got "18.1"
while executing
"lsort -integer [array names channeltablenum]"
(procedure "getchannelsir" line 10)
invoked from within
"getchannelsir"
(procedure "::action_showcir" line 4)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--

also does similar crash by date:
INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_shownewepisodes '' 'set "showdate" "13031";'
expected integer but got "18.1"
while executing
"lsort -integer [array names channeltablenum]"
(procedure "getchannelsir" line 10)
invoked from within
"getchannelsir"
(procedure "::action_shownewepisodes" line 8)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--



I've had my tivo up and running for at least 3 days so it's got a full schedule listing. Any ideas where I've gone wrong?
__________________
- - - - - - - -
Roamio Plus (3Tb)
Mini - Guest BD & Master BD
MOCA
CC: Sci Atl PK802
TA: Cisco STA1520
TimeWarner Cable-Austin
marklyn is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2005, 04:44 PM   #44
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
This is someting to do with the way TiVo stors "locals" whatever they might be. We don't have them in the UK.
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2006, 06:08 PM   #45
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Is it possible (and easy) to limit the results of this to be only programs on your favorite channels ?
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm
b166er is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 03:31 AM   #46
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
I guess you could write a filter into it.
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 03:32 AM   #47
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by sanderton
I guess you could write a filter into it.
Doing it now
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm
b166er is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 04:02 AM   #48
Fred1
Registered User
 
Fred1's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Pangbourne
Posts: 142
Hi

Looks like there are a couple of useful variations on this very nice module from Stuart.

Any chance someone could post a couple of links to the filtered versions (time and channels)

Or even better, a version that integrates it all?

Thanks (hopefully)
__________________
Call me Alan, Fred1 is just a forum name; 120 Gig HD; Cachecard; Mode 0; Tivoweb; EndPad; Dailymail_jazz; Hackman; Slingbox (UK version)
Fred1 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 06:55 AM   #49
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by sanderton
I guess you could write a filter into it.
Well, this is my first stab at doing anything in TCL. A TiVoWeb API would have been useful. I never figured out how to tell if a channel is a favourite channel. So instead, I hard-coded my list of personal favourites (only about 20 channels) into the tcl file itself.

It's not an ideal way of doing it obviously. If someone knows how to determine if a channel is a favourite then it would be much better than what I've done. I've marked my changes with #DD. I took LJ's "evening" version as a basis.

It currently limits results to these sky channels:

BBC1NE, BBC2, ITV1TYN, C4, FIVE, SKYONE, SKYTWO, SKY3, UKGLD, UKG2, LIVING, LIVIN2, BBC2, BBC4, ITV2, ITVTHREE, ITV4, PCOM1, PCOM2, E4, MORE4

I deliberately left the +1 channels out of the list.
Attached Files
File Type: zip newepisodesevefav.zip (2.5 KB, 3 views)
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm
b166er is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 07:38 AM   #50
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
Look in the code for a TiVoWeb module which allows you to filter by favourites. I think TW loads a list at startup.
sanderton is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 02:43 PM   #51
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by sanderton
Look in the code for a TiVoWeb module which allows you to filter by favourites. I think TW loads a list at startup.
Yeah I tried that. The only tivoweb module I could think of is the TWP one that lets you modify your channel preferences (received & favourite). It wasn't obvious what was going on. I think I'll get myself a tivoweb api somehow and not have to rely on someone else's code (which is more difficult being a TCL newbie also).
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm
b166er is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 07:09 AM   #52
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by Fred1
Any chance someone could post a couple of links to the filtered versions (time and channels)
Ok, here they are. Two versions both modified to filter by favourites. I took the original 0.2 version by stuart and the evening 0.2 version by LJ and added a favourites filter to each of them.

Maybe someone more advanced in TCL/Tivoweb can make a combined version that offers a menu choice for all-day or evening but that's beyond my current knowledge.

Here they are then, I changed the version number to 0.2f (f for favorites)
Attached Files
File Type: zip newepisodes0.2f.zip (1.7 KB, 15 views)
File Type: zip newepisodeseve0.2f.zip (2.3 KB, 19 views)
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm

Last edited by b166er : 01-13-2006 at 09:52 AM.
b166er is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 09:00 AM   #53
Fred1
Registered User
 
Fred1's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Pangbourne
Posts: 142
You're a star - thanks

Will take a look at the code myself to see if there is any chance I could contribute (or even learn) something.
__________________
Call me Alan, Fred1 is just a forum name; 120 Gig HD; Cachecard; Mode 0; Tivoweb; EndPad; Dailymail_jazz; Hackman; Slingbox (UK version)
Fred1 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 10:02 AM   #54
LJ
Registered User
 
LJ's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: West Sussex, England
Posts: 786
Just noticed this thread's active again... back when it first started I updated my What's On module to highlight new episodes and added a tick box to display only new episodes - it's about half way down this page. Feel free to grab bits of code.
__________________
Latest versions of my TiVoWeb modules: Now Playing with Folders and Sort; What's On; Show series conflicts; Showcase etc are
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
.
LJ is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 03:53 PM   #55
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by LJ
Just noticed this thread's active again... back when it first started I updated my What's On module to highlight new episodes and added a tick box to display only new episodes - it's about half way down this page. Feel free to grab bits of code.
Thanks LJ, I might be pilfering some code from there later
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm
b166er is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 05:12 PM   #56
marklyn
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Austin
Posts: 370
UK version only?

OK, I'm venturing a guess that either of these two won't work on my tivoweb 1.2.1 because they are written for UK programming/line ups?

When I try to check by channel they fail with:
INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_shownewepisodes '' 'set "showdate" "13162";'
expected integer but got "18.1"
while executing
"lsort -integer [array names channeltablenum]"
(procedure "getchannelsir" line 10)
invoked from within
"getchannelsir"
(procedure "::action_shownewepisodes" line 8)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--
__________________
- - - - - - - -
Roamio Plus (3Tb)
Mini - Guest BD & Master BD
MOCA
CC: Sci Atl PK802
TA: Cisco STA1520
TimeWarner Cable-Austin
marklyn is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 05:17 PM   #57
b166er
Registered User
 
b166er's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brit in Germany, Tivoing 2001-2010
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by marklyn
OK, I'm venturing a guess that either of these two won't work on my tivoweb 1.2.1 because they are written for UK programming/line ups?

When I try to check by channel they fail with:
INTERNAL SERVER ERROR
It wasn't specifically written (by Stuart) for UK lineup, but it seems to not like the US style digital channels (e.g. "10.1"). The original 0.2 version will have the same problem and I don't know how to fix it with my limited knowledge at this stage.

Perhaps removing any instance of -integer might do it, but you try it at your own risk. I doubt it has the power to do any real harm if it's a bad idea.
__________________
Sky+ HD (My UK TiVo was sadly retired Oct 2010)
Fave UK show of all time: Top Gear
Fave US show of all time: Curb Your Enthusiasm
b166er is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 07:52 AM   #58
PhilG
Registered User
 
PhilG's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 905
I notice that at the very top of the thread, it says "If you have Sky, be patient!" - how patient??

I have installed the script, done a rull restart of Tivoweb but when I select the "by channel" option, all I get is:

Find New Episodes on:

at the top of the screen, and nothing else seems to be happening (so far as I can tell, Explorer is not waiting for anything else from Tivoweb)??

What did I do wrong??
__________________
Sky/Eye, 250Gb Mode 0 Tivo (thanks Ashmeadboy/Blindlemon!), Autospace, DailyMail, Tracker, Cachecard, Netgear WGE101
PhilG is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 08:04 AM   #59
PhilG
Registered User
 
PhilG's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 905
The search by day also only seems to return the headings

Also, when I installed this module, Tivowebs "info" module stopped working.

I get:
INTERNAL SERVER ERROR
--cut here--
action_info '/' ''
can't open object (0x00030007)

while executing
"db $db open /Setup"
("uplevel" body line 2)
invoked from within
"uplevel $body"
invoked from within
"transaction {uplevel $body}"
(procedure "RetryTransaction" line 5)
invoked from within
"RetryTransaction {
set setup [db $db open /Setup]
set remoteaddress [dbobj $setup get RemoteAddress]
}"
(procedure "::action_info" line 104)
invoked from within
"::action_$action $chan $part $env"
("eval" body line 1)
invoked from within
"eval {::action_$action $chan $part $env}"
--cut here--

I have removed the "newepisodes.itcl" script from the tivoweb modules directory, done a full restart of Tivoweb now, AND "NEW EPISODES" STILL APPEARS IN THE MENU and Info still doesn't work

HELP!!!!!
__________________
Sky/Eye, 250Gb Mode 0 Tivo (thanks Ashmeadboy/Blindlemon!), Autospace, DailyMail, Tracker, Cachecard, Netgear WGE101
PhilG is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 08:24 AM   #60
sanderton
TiVoer since 11/2000
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,341
If it still appears in the menu after removing the file then you either haven't done a fulll restart or your browser is showing a cached copy.
sanderton is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo« is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |