TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-10-2013, 09:59 PM   #1
mcmnky
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 21
XL4 Picture but no video?

I have an XL4 and Comcast cable. My TiVo was acting strangely today--I got no video, just a black screen, for live TV as well as recorded shows.

I still had picture--that is, I got the TiVo menus, show info, progress bar at the bottom. Anything TiVo generated was fine, anything off the cable was all black. This even happened for old shows that had been good.

I rebooted the TiVo, and that resolved the issue. I'm left wondering, is this a symptom of something I should attend to, or just one of those 'sometimes you gotta reboot' things?

Any of you folks see this behavior?
__________________
Premiere XL4 with Stream
TiVoHD 198 Hours HD
Series 2 583 hours SD
Series 2 80 hours SD
SD-H400 80 hours SD
mcmnky is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2013, 11:22 PM   #2
MeInDallas
Registered User
 
MeInDallas's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Dallas, Texas
Posts: 831
Read this thread:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=476691

as well as this one:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...elite+user+log
MeInDallas is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2013, 09:27 PM   #3
mcmnky
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 21
Thanks. I had read (some of) the first thread, but hadn't seen the second.
__________________
Premiere XL4 with Stream
TiVoHD 198 Hours HD
Series 2 583 hours SD
Series 2 80 hours SD
SD-H400 80 hours SD
mcmnky is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2013, 10:43 PM   #4
MeInDallas
Registered User
 
MeInDallas's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Dallas, Texas
Posts: 831
Yeah its a bit buried back there a ways. This issue has been going on for awhile, and Tivo finally admitted there is a problem, but theres no fix, yet. Hopefully someday there might be.
MeInDallas is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:39 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |