TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-08-2014, 12:59 PM   #31
smoberly
Registered User
 
smoberly's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, TX
Posts: 365
Sorry for the confusion....MOCA worked this time around before TW showed up...and even worked after TW left. It was not until I attempted guided set up (with MOCA) that connectivity failed. At that time I connected the Ethernet cable, and completed guided set up. I then went back to MOCA network, no connectivity, switched back to Ethernet...all is good. Yes, we'll have to wait for POE filter, but I am doubtful this will resolve. Yes, splitters are 1GHz +
smoberly is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2014, 02:52 PM   #32
L David Matheny
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE Ohio
Posts: 1,230
Quote:
Originally Posted by smoberly View Post
Sorry for the confusion....MOCA worked this time around before TW showed up...and even worked after TW left. It was not until I attempted guided set up (with MOCA) that connectivity failed. At that time I connected the Ethernet cable, and completed guided set up. I then went back to MOCA network, no connectivity, switched back to Ethernet...all is good. Yes, we'll have to wait for POE filter, but I am doubtful this will resolve. Yes, splitters are 1GHz +
Your diagram (second version) doesn't show how the two MoCA adapters are connected. Presumably the two "Wall TV" outlets have in-wall coax running back to another splitter, which allows the MoCA signals to get from one adapter to the other. And we're assuming you have removed any wireless adapters from the TiVos, since they are now both wired, one directly to the gateway via Ethernet and the other circuitously via the MoCA adapters and coaxial cables. When you get the POE filter, you'll connect it before the splitter to which the two MoCA adpaters are connected, so that it is just outside the entire MoCA network we've been discussing.
L David Matheny is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2014, 03:44 PM   #33
smoberly
Registered User
 
smoberly's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, TX
Posts: 365
Yes, too all of that...I guess waiting for the POE filter is all I can do at this time.
smoberly is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2014, 09:11 PM   #34
smoberly
Registered User
 
smoberly's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Plano, TX
Posts: 365
Quote:
Originally Posted by smoberly View Post
Yes, too all of that...I guess waiting for the POE filter is all I can do at this time.
Okay...POE filter solved the problem. Thanks TiVo tech support for sending it at no cost...I stand corrected. I am now a POE supporter.
smoberly is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2014, 09:38 PM   #35
BigJimOutlaw
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,597
Glad it worked out.
BigJimOutlaw is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:33 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |