TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Stream
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-13-2012, 10:21 PM   #1
gatorbait
Registered User
 
Join Date: Feb 2000
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 112
Stream Stops Unexpectedly - Asks to Delete

I was watching a football game tonight on my iPad thinking how great the stream was. With about 12 minutes to go in the 4th qtr though it abruptly stopped and asked if I wanted to delete the recording.

I don't know why it did this. The recording was padded and has nearly 2 more hours before it will stop.

Anyone else seen this?
Attached Images
File Type: jpg photo.jpg (36.7 KB, 25 views)
gatorbait is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 01:10 AM   #2
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 23,634
Didmyou catchnup to Live TV? Maybe it can't handle catching up to a recording innprogress correctly. I don't use live TV somthat's just a guess.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2012, 11:07 AM   #3
NYHeel
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,105
This happened to me last night while watching the NFL game. I was well behind live tv. But I'm having a whole host of issues with my stream. See my post here: http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...30#post9281330
NYHeel is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2012, 02:55 PM   #4
generaltso
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vermont
Posts: 834
I just had this happen to me for the first time. I hit "Keep" and then I couldn't start another stream session. When I tried to stream anything, it said that there were already 4 streams active. The web interface of the Stream said "Disabled" for Stream State instead of "Ready" like it usually does. A reboot of the Stream brought it back to normal. I hope this doesn't become a regular occurrence.
generaltso is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2014, 07:53 PM   #5
mjcxp
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 27
I keep having this issue. Is there a reason this is occurring?
mjcxp is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:25 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |