TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 08-12-2014, 09:29 PM   #1
Registered User
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
lose sound on premiere every time i pause

since the last UPDATE my Tivo Premiere fails to recover audio after a pause. I have to rewind, and that sometimes works, OR totally shut off the tv and tivo and start over.

I see people are reporting this problem with the Roamios as well.

When do you plan to have a fix?

lalouisianne is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2014, 01:28 AM   #2
TiVoholic by the bay
ThAbtO's Avatar
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 5,683
If you are getting sound straight from the TV, try in setting, find audio menu, select "Dolby to PCM."

Original S1 (Recycle Heaven)
Series 2 (PLS, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "652")
Juliet Basic (4XL, PLS)


The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.
Page generated in 0.04940605 seconds (70.22% PHP - 29.78% MySQL) with 18 queries