TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 12-10-2012, 12:35 PM   #1
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
No stream option for now playing list

Premier to premier doesn't have the stream option just transfer only. It had it the other day. There hasn't been any changes to my router or anything etc


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2012, 06:29 PM   #2
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,596
Just pick a show and press Play on the remote. That will start a stream.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2012, 06:54 PM   #3
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
I didn't think of trying that. But before I had the option to stream.

This is why I asked I figured if I didn't see it I can't do it


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 12:47 AM   #4
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,322
Quote:
Originally Posted by radtechy View Post
I didn't think of trying that. But before I had the option to stream.

This is why I asked I figured if I didn't see it I can't do it
Is there a "Play" option?
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 03:40 PM   #5
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
No that's the issue


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 03:48 PM   #6
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,322
Are you using HDUI or SDUI? Shouldn't make a difference but there is an additional piece of information available in the HDUI.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 06:34 PM   #7
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
High def. like I said the option just isn't there


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 07:32 PM   #8
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,322
Quote:
Originally Posted by radtechy View Post
High def. like I said the option just isn't there
Is the source TiVo identified as a Premiere in the NPL?
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 08:25 PM   #9
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
Yes


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 09:05 PM   #10
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,322
Both running 20.2.2.1? Hardwired or wireless? If all else fails, reboot both of them.

It may seem like I'm grasping at straws but that's only because I am.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 10:16 PM   #11
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
Have the fall update.

Source is wired to the router and destination is wireless


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 08:21 AM   #12
windracer
joined the 10k club
 
windracer's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: St. Pete, FL
Posts: 11,261
Screenshot?
__________________
840~Roamio Pro (TA, MoCA) + two A92~Minis, 758~Premiere XL4 (TA, MoCA)
S/old: 746~S4, 658~HDXL, 648~OLED S3, 565~TX20, 230~S2, 140~S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
windracer is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 08:43 AM   #13
radtechy
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 47
I'm all working now.

Last night I set up the new wireless N adapter with a new wireless N dual band router

Streaming isn't choppy and everything is working like it should.

Thanks for the suggestions


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
radtechy is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |