TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-22-2014, 05:27 PM   #1
Phane
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Non-copy protected videos showing as Copy protected

First, the setup: I've got a new TiVo Roamio, a TiVo Premiere and a TiVo HD. I quit cable a few months ago and am exclusively OTA now. I have all my shows stashed on my Roamio right now.

The Issue: When I browse the shows on my Roamio from my Premiere, a significant smattering of them are all flagged copy protected. This seems to have only effected shows recorded by the Roamio, not shows that were transferred to it from the HD or Premiere. Additionally, the arrangement seems random, even random episodes from the same show are flagged while others are not. What makes this especially odd is that none of these shows are showing copy protection flags when I browse from my TiVo HD or from my PC using kmttg, they only show as copy protected when viewed from my Premiere.

I did a full "Clear and Delete Everything" on the Premiere and the exact same shows/episodes are still showing the copy protect flags on that TiVo.
Phane is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2014, 08:16 PM   #2
worachj
Registered User
 
worachj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Eagan, MN
Posts: 815
As you already know OTA recordings shouldn't be flagged as copy protected. Since the Roamio is new it may take a couple of days to get updated with the latest software version which is 20.4.2. Both your Roamio and Premiere should get updated to version 20.4.2.

Maybe both TiVo's need to be on the same software version. It may correct its self after a couple of days.
__________________
S2, S3 (OTA), TiVo Hd, Premiere (OTA), Roamio Basic (Comcast Cable).
worachj is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2014, 11:14 AM   #3
Phane
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
The Premiere updated first and the issue persisted. A couple of days later, the Roamio updated and now the shows are all showing up correctly.
Phane is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |