TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-29-2012, 12:40 PM   #1
buscuitboy
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta area
Posts: 693
Question anyone else having Hulu Plus issues?

For about 2 weeks now, I can't seem to get Hulu Plus to work properly on my Premiere. I can get to the menu, but after I select any show, it stalls and then comes back with an error telling me to try later. Its been 2-3 weeks of the same error.

Hulu Plus works fine on other devices in my home including Panasonic Plasma, Sony HDTV and Panasonic blue ray player.

I rebooted Premiere several times too. Anybody else experiencing this problem?
buscuitboy is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 04:15 PM   #2
tatergator1
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Columbus, Ohio
Posts: 948
See other thread here. I've had the problem as well. Got a 6 month free trial. Worked well for the first week or so, and now it's extremely hit-or-miss. I generally get the V301 error. I've given up on it for now, haven't checked in a few weeks.
tatergator1 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:07 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |