TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-04-2014, 07:13 PM   #1
jstaso
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 65
TiVo Slider Remote

I have a TiVo Slider Remote that's a few years old. It's the one with the pull-out keyboard and connects through Bluetooth.

It doesn't seem as "zippy" as it used to be. It used to keep up with me as fast as I could press buttons. Does it get sluggish as it gets older or is this due to some software change?
jstaso is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 08:07 PM   #2
timhbtr53
Registered User
 
timhbtr53's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: In the Red Stick..
Posts: 78
A very dumb simple question. Have you replaced the batteries lately? If yes has it been dropped? If yes try putting a packing peanut in the battery holder between them and the door. If you ever drop it and it stops working there is a daughter board in there that you have to take the remote apart it's not hard and plug it back in. If none of this is a part of your problem try to relink the remote to the dongle.
__________________
You can't fix stupid...
timhbtr53 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 05:37 PM   #3
jstaso
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 65
Thanks for your reply. The batteries are new and it hasn't been dropped.
jstaso is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2014, 07:28 PM   #4
timhbtr53
Registered User
 
timhbtr53's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: In the Red Stick..
Posts: 78
Have you tried the relink? Here is how just in case "2" On the TiVo Slide remote, press and hold the TiVo button and the blue "B" button simultaneously. When the activity indicator light blinks blue, release the buttons.
"3"On the USB receiver, press and hold the button until the LED starts blinking.
"4"After a few seconds, the remote's activity light will blink rapidly 5 times and then go off if pairing is successful. If pairing is unsuccessful, repeat steps 2 and 3.
Hope this helps. I had the same problem and the relink helped.
timhbtr53 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |