TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-02-2012, 06:36 AM   #1
GoEagles
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 125
MRS / MRV makes my Premiere reboot.

I have a Premiere Elite in my room about 20 feet away in my living hooked up recording most, if not all of my shows. That is on my network via Ethernet. I have another Premiere box on my network with the original Tivo Wireless G adapter.

Lately, at least 3-5 times in the past week or so, while trying to watch a show that either presently recording, or previously recorded, the TiVo will sometimes make the screen go blank, and then spontaneously just reboots. It's the oddest thing. I thought about a long ethernet cord to my bedroom, but not sure.

Sometimes audio/video is choppy, but for most parts just works, but the rebooting when trying to watch another show on another TiVo is annoying. I want to make this work, this is a Premiere with a PLS. Has this happened to anyone else?
GoEagles is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |