TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-13-2012, 07:32 PM   #1
sofakng
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 43
Empty guide listings? ...and can I customize TiVo suggestion channels?

I'm using my first TiVo (Premiere XL4) and I have a few questions after using it for a couple of days:

1) Some of my guide listings are empty. Why is that? I'm using a cable card and it seems to be working fine, and 95% of the guide is populated, but certain channels or even certain items are just blank for seemingly no reason. I've forced a TiVo network update and they are still empty.

2) TiVo suggestions are really neat, but I don't want it to record any SD programs or any SD channels. Is it possible to customize this?
sofakng is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2012, 07:43 PM   #2
socrplyr
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,017
Quote:
Originally Posted by sofakng View Post
I'm using my first TiVo (Premiere XL4) and I have a few questions after using it for a couple of days:

1) Some of my guide listings are empty. Why is that? I'm using a cable card and it seems to be working fine, and 95% of the guide is populated, but certain channels or even certain items are just blank for seemingly no reason. I've forced a TiVo network update and they are still empty.

2) TiVo suggestions are really neat, but I don't want it to record any SD programs or any SD channels. Is it possible to customize this?
1) I don't really have much on this one, sorry.

2) What I do is remove all SD channels (that I have an equivalent HD version) from the lineup. Go into settings and channels that you receive and uncheck anything that is a duplicate of an HD (or all SD if that is what you want). This takes a little time, but if you happen to channel surf or look through the guide they will be gone from there as well.
socrplyr is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2012, 11:37 PM   #3
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,594
How new is your unit? It takes a few days for the full data to populate.
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:39 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |