TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-07-2012, 05:09 PM   #1
JANNINO
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 55
Premiere Elite XL4 and 30 Second Skip Feature

The new Elite now offers the 30 second scan feature but it not as quick as the old 30 second skip feature whcih you used to be able to program in yourself. I tried to program in the old 30 second skip feature using the old Select-Play-Select-3-0-Select code while watching a pre recorded show but that no longer works because when you hit Select it brings up the reduced guide at the bottom of screen. Anyone know a work-around on this or another way to program in the old 30 second skip since the scan feature for me is way too slow.
JANNINO is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2012, 06:10 PM   #2
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 8,949
2 ways:
1. In HDUI after you press Select 1st time to bring up mini guide then you can enter SPS codes as normal. (i.e. Add extra select at beginning)
2. Switch to SDUI and enter the code as normal, then switch back to HDUI
__________________
Roamio Pro (GigE)
Elite (MoCA)
Premiere (MoCA adapter)
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2012, 06:14 PM   #3
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,015
Quote:
Originally Posted by JANNINO View Post
The new Elite now offers the 30 second scan feature but it not as quick as the old 30 second skip feature whcih you used to be able to program in yourself. I tried to program in the old 30 second skip feature using the old Select-Play-Select-3-0-Select code while watching a pre recorded show but that no longer works because when you hit Select it brings up the reduced guide at the bottom of screen. Anyone know a work-around on this or another way to program in the old 30 second skip since the scan feature for me is way too slow.
The easiest way is to briefly switch to the SD menus, enable the 30 sec skip, then switch back.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is online now   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |