TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 11-08-2012, 07:50 AM   #1
Uncle_Steve
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sykesville, Maryland
Posts: 105
FIOS CableCARD pairing success

Like some other folks, I had problems with my FIOS CableCARD. It was
activated, but not paired with my TiVo. So channels which are copy
protected wouldn't display.

Today I found a customer service rep who was willing to do as I
suggested. He did a "CableCARD reload", and almost instantly
everything was fixed. I just thought I'd pass this along. This was
mentioned here (http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...ad#post9233875),
which is why I suggested it to VZ in the first place.

Your mileage may vary.
Uncle_Steve is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |