TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-05-2012, 09:36 PM   #1
mkazen
Tivo Geek
 
mkazen's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Houston, TX
Posts: 1,184
Just replaced primary drive, now lockups

I have a TiVo HD with the original 160GB drive and a WD My DVR Expander external drive. The primary drive was failing (although it passed the SMART tests and I haven't hooked it up to the computer yet for testing). Instead I used PyTiVo to pull all the recordings I was interested in, un-paired the DVR Expander, then used winMFS to copy the image off the primary drive to a 1TB Seagate Barracuda drive. It booted up fine, although I first went to Live TV and it got stuck displaying live tv for a few minutes (i.e. the buttons were unresponsive, although it continued to display live TV). After about 3-4 minutes, all the button presses I used "went through" and it started responding normally. I figured it was just doing some indexing or something like that in the background.

I started pulling all the shows back from my PC running pyTiVo, and it seemed to queue them up fine. after about 30 shows queued, the last one just got stuck on "this will be transferred" and the buttons became unresponsive again. From the computer I could browse what was on the TiVo, but for about 10 minutes I couldn't do anything on the TiVo itself.

So is this normal or is something wrong? Is the TiVo just doing some cleanup and getting used to the larger drive, or did I pick the wrong drive to do this with? Please let me know. Thanks!
__________________
"Yeah? What the hell do you know? You're Greg Brady!" - Shannon
"Mkazen - isn't that a swear word in your signature?" - Jennifer
mkazen is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2012, 10:55 PM   #2
mattack
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Location: sunnyvale
Posts: 17,468
I thought that if you unpair an expander, you basically lose all recordings (since they're striped across the internal & external drive).
mattack is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:12 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |