TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-17-2013, 12:08 PM   #1
faxman
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: MA
Posts: 22
Question New RCN Premiere in NYC

I'm about to have an RCN Premiere installed (with a wireless adapter) in NYC on an HDTV. It'll replace an RCN HD cablebox which works well (but has a poor RCN VOD UI, IMHO). I already have a purchased Premiere on my Comcast cable at another location, so I'm familiar with its features.

Can anyone offer any advice or comments on this step?
faxman is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 12:19 PM   #2
Teeps
Registered User
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 910
I would expect your experience should be, similar to, if not identical to comcast & TiVo.
Teeps is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |