TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 11-21-2011, 11:13 AM   #1
Registered User
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
OTH Air Signal Strength

When I do a channel scan TIVO says it has found 39 channels. But when I attempt to watch channel 2 - nothing. All other channels are fine. When I bypass TIVO and connect directly to the TV channel 2 comes in fine. The signal strentgh is 78 on the TIVO set up. I've re-scanned several times but notta...I'm stumpped.

Any ideas???

GGTZ is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2011, 11:36 AM   #2
Registered User
worachj's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Eagan, MN
Posts: 893
Sometimes TiVo’s guide information has channels pointing to the wrong frequency. Go to the channel list and check. You will probably find two channel 2’s in the list, one from the scan and one from TiVo. Select and check the channel with the correct frequency.

You will then need to submit a line-up problem to TiVo to get the channel line-up pointing to the correct frequency.

worachj is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:30 PM.
Page generated in 0.05528903 seconds (71.32% PHP - 28.68% MySQL) with 18 queries