TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 11-04-2012, 11:49 AM   #1
mjsmith3
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Fairfield, CT
Posts: 41
Show missing in Search by Title but is in Guide

I am having an issue where I can't find certain shows when I do a Search by Title on my HD Tivo. However, the show appears in the Guide for that TiVo. Curiously, the show is also missing when I do a Find TV Shows on TiVo.com for that box.

The show DOES show up on my other TiVo, in each of Guide, Search by Title, and TiVo.com

Any help would be appreciated. Note that I tried reconnecting to TiVo through network settings, to no avail. Do I need to repeat guided setup?
mjsmith3 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2012, 11:07 AM   #2
mjsmith3
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: Fairfield, CT
Posts: 41
Seems a repeat of Guided Setup fixed the problem. Weird
mjsmith3 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |