TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > Forum Operations Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 04-12-2012, 07:11 AM   #1
sushikitten
Exhausted mama
 
sushikitten's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: DC-ish Suburbia
Posts: 26,177
Can't report posts from Forum Runner

Anyone else have this issue? Multiple times over multiple days I've tried using the Report function to report spam posts, but once I hit Submit, it just spins and spins and spins, eventually saying the connection timed out. But if I post an actual post, it works immediately--so its not as if everything is timing out.

I realize this isn't a big deal, but it is annoying. Is it something that can be easily fixed on this end? I haven't posted about it at their forums (yet).
__________________
Did YOU sit in the chair of truth?

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sushikitten is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |