TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-27-2013, 05:08 PM   #1
calva70
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 22
Transfer from S3 to PC

I am having a problem with both my Tivo's. I have a S3 and a Tivo HD and I am currently unable to transfer and show from either Tivo to either of the 2 PC's that I currently have the Tivo Desktop installed on. I am able to transfer Tivo to Tivo, and PC to Tivo just fine, but can not transfer Tivo to PC.

When I open the Tivo software I can see the Tivo's and select the show to transfer, but when I start it I get an error, the status is shows is Failed.

I also have pyTivo installed on one of my PC's and it is also unable to transfer the shows from Tivo to PC.

If anyone has any ideas I would really appreciate the help.
calva70 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 06:53 PM   #2
MHunter1
TiVo Bug Hunter
 
Join Date: Oct 2007
Location: Silicon Valley, CA
Posts: 199
Transfers stopped working on 2/16/2013

Quote:
Originally Posted by calva70 View Post
I am currently unable to transfer
There are multiple threads discussing this doomsday bug and some simple workarounds. The most helpful is:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=501067
MHunter1 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 07:43 PM   #3
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,989
There is an update on PyTivo, Kmttg, for this issue. As well as Tivo Desktop, there is a fix, it just requires you to edit a file in a text editor such as notepad.

Search your computer for the file "curl.conf"
add a line to the bottom of the file ---> cookie = "Sid = abc"
Save file.
__________________
Series 2 (PLS, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "652")
Roamio! Oh, wait, Its Juliet!
OTA! OTA! OTA!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 09:04 PM   #4
calva70
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 22
Thanks for all the help. Editing the curl.conf file did the trick.
calva70 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |