TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-14-2013, 04:12 PM   #31
Tanquen
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Napa, CA
Posts: 88
I just did an on line chat and they created a ticket:

Lucia > Since error GSM-7 is a network issue, what I can do is to escalate this On Demand issue to our system electrical engineer to
fix it.
Lucia > I will create an open ticket and they will be able to call you back within 72 hours for further investigation.

My ticket number is: CR314555427

You may want to let them know others have the issue.
Tanquen is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 04:14 PM   #32
Tanquen
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Napa, CA
Posts: 88
Also, if I reboot I will get the GSM-11 only once then GSM-7 there after.
Tanquen is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 09:38 PM   #33
Ceciliachavez75
Tivo kitten
 
Ceciliachavez75's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sonoma, ca
Posts: 52
I too am having this annoying error. My on demand was working so good too!!!
__________________
Cecilia the tivo kitten
Ceciliachavez75 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2013, 10:19 PM   #34
Tanquen
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: Napa, CA
Posts: 88
From what I can tell the GSM codes are network errors and for one reason or another the TiVo’s VOD request is being denied. It could be something on your end but most likely it’s on the Comcast network side. They updated something and left out some of the old config or something in your account as it must have the special TiVo Premier VOD code added.

I had GSM-11 (only after reboot) then GSM-7 on my TiVo for the last three days after everything had been working fine for over a month. Comcast by default, wants you to reboot everything, replace everything, resend the pairing to the CableCARD, send a truck out and so on. Anything but escalate the issue the tier 2 or network guys and start a trouble ticket. I had read up on it a bit and kept pressing for a trouble ticket and telling them they can send out a truck and make me replace the CableCARD but everything I’ve seen on line says it an issue on their network.

The last guy finial started a ticket the other day and today it magically works again, no reboots or replacing cards or clicking my heals together three times and so on.

Last edited by Tanquen : 03-16-2013 at 10:29 PM.
Tanquen is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:22 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |