TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Stream
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-21-2012, 06:22 AM   #1
Austin Bike
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 569
Stream - YES!

I just took a trip to London last week. Loaded up the ipad with material. Watched tons of video on the trip. Got home last night, plugged in and grabbed all of the new material and dumped it onto my ipad for a trip to Seoul this morning.

With the other tools there were so many steps and babysitting involved. When you only have a few hours at home, it is nice to have a simple, straightforward mechanism to handle that task. Even with an 8-core server chugging away it takes so long to move things over, and something always screws up with itunes.

The only problem I had was that I ran out of space and only got half of a show, but there was no warning on the ipad or in the app.

That being said, is there any way to default to "standard" and not HD on the transfers? For 90% of my shows I would rather have them in standard so that I can fit more on the tablet. I hate having to select standard over and over. Looked around on the menu, can't find anything.
Austin Bike is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012, 03:46 PM   #2
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,353
I have not seen any option to set the default download quality. It would be nice though as Standard seems to be fine for most things and space on most iPads is at a premium.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2012, 06:16 PM   #3
Austin Bike
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 569
Just got back from another overseas trip (and have another one in 2 weeks). Stream was great, I absolutely love having my tv on my iPad.

For those of us that spend a lot of time in aluminum tubes it can't be beat. What good is an airlines' video on demand if all of the movies suck?
Austin Bike is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2012, 10:58 PM   #4
shaown
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 296
ditto
__________________
Active:
Lifetime - (1 Roamio Pro, 1 TPXL, 3 TP, 1 S3 1Tb)
Retired
3 S2DT, 1 Phillips S1, 1 HR10-250 HDTivo, 1 S1 DTivo, 3 S2 DTivos, 1 THD 1Tb
shaown is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2012, 09:40 PM   #5
mattack
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Location: sunnyvale
Posts: 17,262
Has anybody sent feedback to margret (I think that's the only person who has publicly stated an address) for the standard issue?

I'm watching on an iPhone, and definitely do not need the HD quality. Choosing Standard each time is a pain in the !@$#. There are a bunch of other weird UI issues too.. (Don't remember all of them, but things like it doesn't restore where you were in the app properly, etc..)
mattack is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:22 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |