TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 10-20-2012, 09:28 PM   #1
Registered User
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Windows 7 Starter Sees Tivo Desktop But Transfers Only Audio

Windows 7 Starter on my Acer Netbook sees all my shows thru Tivo Desktop but when I do a transfer there is only audio. I downloaded the K-Lite Codec Pack but it didn't change anything. Any ideas? Also, is it normal for an hour show to take an hour or more to transfer?

hbarryh is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 04:18 PM   #2
Super Moderator
Dan203's Avatar
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 32,038
The codec pack should have fixed the issue. The fact that you're not seeing video is because WMP is not finding a suitable MPEG2 decoder installed on your system. When you install K-lite did you run the installer as administrator? If not you should try that. Also make sure you reboot the computer after the install to get all the codecs to take.


Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.
Page generated in 0.10998607 seconds (44.05% PHP - 55.95% MySQL) with 18 queries