TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-20-2012, 08:28 PM   #1
hbarryh
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Windows 7 Starter Sees Tivo Desktop But Transfers Only Audio

Windows 7 Starter on my Acer Netbook sees all my shows thru Tivo Desktop but when I do a transfer there is only audio. I downloaded the K-Lite Codec Pack but it didn't change anything. Any ideas? Also, is it normal for an hour show to take an hour or more to transfer?
hbarryh is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2012, 03:18 PM   #2
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,267
The codec pack should have fixed the issue. The fact that you're not seeing video is because WMP is not finding a suitable MPEG2 decoder installed on your system. When you install K-lite did you run the installer as administrator? If not you should try that. Also make sure you reboot the computer after the install to get all the codecs to take.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |