TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-03-2013, 03:56 PM   #1
WOODMO
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 79
Netflix Error on new XL4

Hey guys, I just set up my brand new XL4 and everything is working fine, except for Netflix. I have an older Premiere that is running Netflix so I know how to do it, but when I open the app on the XL4 it gives me an unexpected error and won't allow me to log in. I unplugged the box and reset it, and it still isn't working.

Is this something to do with the software updates for a new device, that will correct itself with time? Or is this something I need to be concerned about.

Thanks in advance.
WOODMO is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2013, 05:41 PM   #2
mrizzo80
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 289
I would force connections until you have v20.3.1 installed.

If it still gives you error after that, you might try going into "My Video Providers", deselect Netflix, save the change, go back into My Video Providers, re-enable Netflix, save, and try to load it again. That may flush out whatever the problem is.
mrizzo80 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2013, 07:02 PM   #3
WOODMO
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 79
Quote:
Originally Posted by mrizzo80 View Post
I would force connections until you have v20.3.1 installed.

If it still gives you error after that, you might try going into "My Video Providers", deselect Netflix, save the change, go back into My Video Providers, re-enable Netflix, save, and try to load it again. That may flush out whatever the problem is.
The software was up to date, but the de-selecting of the video provider works wonders. Thanks a lot for the help!
WOODMO is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:54 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |