TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-23-2012, 01:33 AM   #1
algh
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Youtube problem

I have recently started having problem with youtube's search option. When I am searching for something, the search displays nothing on the screen. Once in a while it works but it is random. I tried everything to get it working but no luck. even the custorm service couldn't help me with that. Is anybody else experiencing the same problem or it is just me. By the way, I am still able to use the other options on the youtube like the featured videos and play them with no problem. My only problem for now is the search option itself. Please help.
algh is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2012, 12:55 PM   #2
dsnotgood
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 155
try a reboot of tivo and routers
dsnotgood is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |