TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Stream
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-14-2014, 04:06 AM   #1
HF444
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: Silicon Valley, CA
Posts: 14
IS there an issue with the Stream and H.264 ?

IS there still an issue with the Stream and H.264 ?
An issue with H.264 was mentioned earlier in this thread.

Has this been resolved, or fixed ?

Is it hardware or software , and is TIVO going to fix it ( either way ) ?

Anyone like to provide any further clarifications or descriptions of this issue,
and if it is not resolved,
and where it's current (and possible future) status might be headed.

Thanks.
HF444 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2014, 08:22 AM   #2
tatergator1
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Columbus, Ohio
Posts: 772
Yes, the Stream (software or hardware; the cause of the limitation is unknown) is currently unable to output native H.264 channels from a Tivo.

If you attempt to stream one of the channels, it simply error out.

Tivo hasn't given any public direction on the issue, probably because the number of users with H.264 channels is still pretty small.
tatergator1 is online now   Reply With Quote
Old 01-15-2014, 02:06 AM   #3
lgnad
Pantless Mofo
 
lgnad's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 512
the hardware specs state that it is supported....
__________________
-Roamio Pro/Slide Pro
-Premiere Xl4
-Mini
-Stream (Gotta go unplug the sucker one of these days!)
lgnad is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2014, 12:01 PM   #4
gamo62
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 413
TiVo released a newer version of the IOS app. Thinking that H.264 support was finally added due to more cable companies going to that format, to my displeasure, I found out that only the icon and splash screen has changed. Way to make progress TiVo!
gamo62 is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2014, 12:26 PM   #5
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,444
Why would you think that? Did it say so in what is included in the update? Most apps are adding tweaks over new features with updates.
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2014, 12:28 PM   #6
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 24,829
H.264 support is most likely going to require an update to the software on the Stream itself.
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2014, 07:01 PM   #7
gamo62
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 413
Quote:
Originally Posted by jrtroo View Post
Why would you think that? Did it say so in what is included in the update? Most apps are adding tweaks over new features with updates.
I thought that, because they haven't come out and admitted that it DOESN'T work with H.264. Plain and simple.
gamo62 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:21 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |