TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools Rate Thread
Old 12-01-2013, 08:00 PM   #1
Registered User
djjuice's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 51
Anyone using a Roamio in Alaska with GCI?

I bought a roamio plus for my parents and wondering if anyone else happens to have one with GCI. I'm wondering if you've had any cable card issues. I know to look for the 514517-017-00 (MCPOD3) cable card, which I hope GCI has. I'm also bringing a bunch of different attenuators.


djjuice is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2015, 08:00 PM   #2
Registered User
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Anyone using a Roamio in Alaska with GCI?

Did you ever get a response? I'm in the same boat.

navymac62 is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:30 AM.
Page generated in 0.10811806 seconds (41.41% PHP - 58.59% MySQL) with 18 queries