TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 11-15-2013, 08:08 AM   #181
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,722
Activate the SPSPS workaround then.
I know it makes the progress bar disappear quickly, but which is worse?
You have to pick your poison.
__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2013, 06:33 PM   #182
ffsteve61
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
If the TiVo service was free than I wouldn't mind the ads. I pay 20 bucks a month to TiVo,I shouldn't have ads for Carbonite shoved in my face!
ffsteve61 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2013, 12:22 PM   #183
bogart
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jersey City--The Right Bank
Posts: 33
I'm in the habit of pressing the right arrow immediately after pause when I want to look at the paused screen free of clutter. It clears the screen, and being adjacent to the pause button, is much easier to press than "clear."

Edit--Actually, it seems to advance the freeze very slightly and clear.
__________________
Bogart
______

Roamio Pro
Mini X2

Last edited by bogart : 11-21-2013 at 11:16 PM.
bogart is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2013, 10:18 PM   #184
mattack
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Location: sunnyvale
Posts: 17,468
I hate ads too (a major reason I got a Tivo was to avoid ads, just like I was doing on VCRs for a long time before that).. But I do think people overreact to this.

You buy the newspaper, there are ads. You buy magazines, there are ads. You pay for cable, there are ads. Would I prefer, and in some cases, pay more for no ads? Yes.

But the paradigm of "pay but you still get ads" happened long before Tivo.. and Tivo's ads are _almost_ as unobtrusive as they can be _while still being shoved in your face_.
mattack is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 06:33 AM   #185
igirl
Tivo and EyeTV User
 
Join Date: Feb 2011
Location: Sarasota, FL
Posts: 148
One more Tivo user here that finds the ads to be rude - It's like getting spam and there is no junk filter to get rid of it. There should at least be an option to turn OFF these things.
__________________
* Tivo Premiere 4 w/Lifetime * Tivo Premiere unsub - (a cablecard box) * EyeTV 3 w/dual HDTV tuner (Silicon Dust HDHR) * Tivo Stream * Apple TV 3 (front end for EyeTV3 & film library)
igirl is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 06:03 PM   #186
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 22,561
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by igirl View Post
One more Tivo user here that finds the ads to be rude - It's like getting spam and there is no junk filter to get rid of it. There should at least be an option to turn OFF these things.
Just a reminder that once you "down arrow" to get rid of the ad it won't come back for the rest of the recording, so you really only have to select "Pause, Down Arrown" ONCE and they are gone until the next program. Not that I don't think the new larger "BOUNTY" Ads aren't ridiculous looking. It actually makes me want to NOT buy Bounty… Still, it's only one button press per show to get rid of it, so I live with it.

I used to use a backdoor code that would remove the Ads immediately, but I've forgotten the sequence now (Select-Play-Select-Pause-Select). That was a pretty decent work around too. It would basically instantly "Clear" the Ad (and everything else) as soon as you paused. Not sure if that still works on the newer models though…
__________________
Never attribute to malice that which is adequately explained by human error

Last edited by bareyb : 11-28-2013 at 04:20 PM. Reason: Fixed Code Sequence
bareyb is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 06:18 PM   #187
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 70,856
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by bareyb View Post

Just a reminder that once you "down arrow" to get rid of the ad it won't come back for the rest of the recording, so you really only have to select "Pause, Down Arrown" ONCE and they are gone until the next program. Not that I don't think the new larger "BOUNTY" Ads aren't ridiculous looking. It actually makes me want to NOT buy Bounty... Still, it's only one button press per show to get rid of it, so I live with it.

I used to use a backdoor code that would remove the Ads immediately, but I've forgotten the sequence now (Select-Play-Pause-Select?). That was a pretty decent work around too. It would basically instantly "Clear" the Ad (and everything else) as soon as you paused. Not sure if that still works on the newer models though...
Works on my Premiere, I recently enabled it.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 06:22 PM   #188
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 22,561
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by Fofer View Post
Works on my Premiere, I recently enabled it.
Ah. Thanks. I've been meaning to turn it back on.
__________________
Never attribute to malice that which is adequately explained by human error
bareyb is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2013, 06:53 AM   #189
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,722
Quote:
Originally Posted by bareyb View Post
I used to use a backdoor code that would remove the Ads immediately, but I've forgotten the sequence now (Select-Play-Pause-Select?)
Quote:
Originally Posted by bareyb View Post
Ah. Thanks. I've been meaning to turn it back on.
Just a reminder for when you do... it's

Select-Play-Select-Pause-Select.


__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2013, 04:19 PM   #190
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 22,561
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by steve614 View Post
Just a reminder for when you do... it's

Select-Play-Select-Pause-Select.

I'll update my post. Thanks.
__________________
Never attribute to malice that which is adequately explained by human error
bareyb is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |