TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools Rate Thread
Old 11-15-2013, 01:39 PM   #1
Registered User
Join Date: Oct 2001
Location: st louis, MO
Posts: 1,475
Roamio / S2 question

I've been happy just using my 3 S2's, but saw a new offer for a Roamio with transfer of service.

I have a question that I have not seen the answer to(sure I'm just missing it). I know I can't transfer a HD recorded show to an S2, but can I transfer SD shows to and from a Roamio and my S2's?

timr_42 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2013, 02:10 PM   #2
Resistance Useless
wmcbrine's Avatar
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,793


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.
Page generated in 0.10901594 seconds (40.18% PHP - 59.82% MySQL) with 18 queries