TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 11-01-2013, 12:58 PM   #1
jpete
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 3
How do I remove a mobile device from tivo stream

Got a new iPad today. I was able to get it connected to my Roamio Tivo. Reset my old iPad to factory new. The Tivo IOS app now indicates 3 of 12 mobile devices, where there is only 2 of 12 mobile devices. How do I delete one of the devices?
jpete is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 01:30 PM   #2
kbmb
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: NH
Posts: 791
Not sure.....but I'm curious to know if there is an answer. What's weird is I am showing 9 of 12....but I've only ever had 4 devices setup to stream.....not sure where the other 5 are?!?

-Kevin
kbmb is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 02:28 PM   #3
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 971
Quote:
Originally Posted by kbmb View Post
Not sure.....but I'm curious to know if there is an answer. What's weird is I am showing 9 of 12....but I've only ever had 4 devices setup to stream.....not sure where the other 5 are?!?

-Kevin
....at your neighbor's house!
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is online now   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 02:44 PM   #4
kbmb
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: NH
Posts: 791
Quote:
Originally Posted by HarperVision View Post
....at your neighbor's house!
You know I went to check my wireless clients list after that

There is a reset button on the Stream Service webpage...but it doesn't do anything.

I also reset the Tivo app on one of my iPads to see if that would remove one of the 9. It didn't. It also didn't add one when I re-setup the iPad.

-Kevin
kbmb is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2013, 09:15 PM   #5
Cheezmo
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Plano, TX
Posts: 421
I bought a Tivo Stream used and it said Mobile Devices: 6 of 50 when I got it. It just updated to the 1.3 software and now it says 6 of 12.

I wasn't concerned about the 6 of 50 but with 4 family members with phones and iPads I could see using them up if the limit is 12. So, I need to clear out the previous owners devices. Did anyone ever figure out a way?
__________________
Steve Martin
Cheezmo is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2013, 01:14 PM   #6
kbmb
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: NH
Posts: 791
Well, just figured out how to clear it. I've been trying to find a good iPad Air/rMini that doesn't have screen issues.....so each time I got one I set it up and tried Tivo, which required each device to setup streaming, this clearly ate away at my available devices.

Well, finally got a good rMini today and when I went to setup streaming I got a message saying I reached the max and that you are allowed to reset once every 30 days and there is a button to reset it right in the app.

-Kevin
kbmb is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:56 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |