TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > Developers Corner
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 11-04-2013, 05:42 PM   #1
Registered User
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Virgin Media TiVo Box


I've exhausted google, yahoo and last but not least bing! In the search for the full set of IR CODES too control a TiVo 1Gb box over TCP!

Can anyone help?

Automateav is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2013, 01:15 PM   #2
Registered User
Join Date: Nov 2005
Posts: 571
Try this:


Also this thread has a lot of info:


Allanon is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:56 PM.
Page generated in 0.10790205 seconds (41.34% PHP - 58.66% MySQL) with 18 queries