TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 11-03-2013, 09:36 PM   #1
Registered User
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
Tivo Series 3 and Bose Solo Unit

I just purchased a Bose Solo Sound Bar for use with one of my Tivo Units upstairs. I cannot get the Tivo Remote audio settings on the remote to work with any of the three provided 4 digit codes. Does anyone have any suggestions on codes to use ????

jrwillies is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 10:11 PM   #2
Pantless Mofo
lgnad's Avatar
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 654
I dont suppose the particular Tivo remote is a learning one, huh?
learning instructions are in this thread:

Non-learning remote?
Cycle through all of the available codes until you find it, if its in the remote:

If you get through the cycle and dont find a working code, then you'll have to pick up one of the remote models that is a learning one...

-Roamio Pro/Slide Pro
-Premiere Xl4
-Stream (Gotta go unplug the sucker one of these days!)
lgnad is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.
Page generated in 0.11227489 seconds (41.67% PHP - 58.33% MySQL) with 18 queries