TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 08-23-2013, 08:19 PM   #1
Thom
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Location: Whittier, CA, USA
Posts: 1,340
Does Roamio Basic have a cablecard slot?

Tivo.com indicates that the 4 tuner Roamio has a cablecard slot, yet I cannot see a slot in either the external or internal photos of the 4 tuner model.

Does it have a cablecard slot? A comparison table on tivo.com shows all three Roamios as Fios compatible and all three as cablecard compatible.
Thom is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:33 PM   #2
BigJimOutlaw
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,603
It does, it's on the bottom of that one.
BigJimOutlaw is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:39 PM   #3
jfh3
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Denver area
Posts: 4,463
Underneath a little trap door.
__________________
- Roamio; Roamio Pro; Premiere Elite
- Premiere (2TB) (both for sale - PM me)
- TiVo Mini x 3
jfh3 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:42 PM   #4
Thom
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Location: Whittier, CA, USA
Posts: 1,340
Thanks!
Thom is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:57 PM   #5
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,324
Quote:
Originally Posted by jfh3 View Post
Underneath a little trap door.
Oh, so THAT must be where Juliette finally pops out!
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 09:25 PM   #6
amseven11
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 96
Here is a photo of the bottom of the entry level Roamio with the cable card door opened..

amseven11 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 12:42 AM   #7
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,038
Quote:
Originally Posted by amseven11 View Post
Here is a photo of the bottom of the entry level Roamio with the cable card door opened..
WOW!! I didn't realize the Romaio was so small. There is barely enough depth for the cable card.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 04:31 PM   #8
Doit2it
Registered User
 
Doit2it's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 126
Thank you! I was getting ready to post the same question when this thread popped up on the "similar threads" warning. The Tivo website is vague on it's location, and no Google photos show where it is.
__________________
Doit2it

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Tivo XL4 w/LT :: TiVo HD w/LT & 2TB :: LG 47" & 42" HDTVs
Tivo HD w/LT - Mom :: Series 2 80 - Boxed :: Series 2 40 - Boxed
Doit2it is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:55 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |