TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average.
Old 08-23-2013, 08:19 PM   #1
Thom
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Location: Whittier, CA, USA
Posts: 1,529
Does Roamio Basic have a cablecard slot?

Tivo.com indicates that the 4 tuner Roamio has a cablecard slot, yet I cannot see a slot in either the external or internal photos of the 4 tuner model.

Does it have a cablecard slot? A comparison table on tivo.com shows all three Roamios as Fios compatible and all three as cablecard compatible.

Thom is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:33 PM   #2
BigJimOutlaw
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,609
It does, it's on the bottom of that one.

BigJimOutlaw is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:39 PM   #3
jfh3
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Denver area
Posts: 4,469
Underneath a little trap door.

__________________
- TiVo Bolt
- Roamio; Roamio Pro; Roamio Plus
- TiVo Mini
jfh3 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:42 PM   #4
Thom
Registered User
 
Join Date: Jun 2000
Location: Whittier, CA, USA
Posts: 1,529
Thanks!

Thom is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 08:57 PM   #5
HarperVision
TiVo's Italian Cuz!
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Paradise (On Earth Anyway)
Posts: 4,176
Quote:
Originally Posted by jfh3 View Post
Underneath a little trap door.
Oh, so THAT must be where Juliette finally pops out!

__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is online now   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 09:25 PM   #6
amseven11
Registered User
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 96
Here is a photo of the bottom of the entry level Roamio with the cable card door opened..

amseven11 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 12:42 AM   #7
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 18,079
Quote:
Originally Posted by amseven11 View Post
Here is a photo of the bottom of the entry level Roamio with the cable card door opened..
WOW!! I didn't realize the Romaio was so small. There is barely enough depth for the cable card.

__________________
BOLT(4TB)x2/Roamio Pro (5TB Red)
TiVo Mini x4
Roamio Basic(1TB Red)
53TB unRAID2--41TB unRAID3--35TB unRAID1a
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2013, 04:31 PM   #8
Doit2it
Registered User
 
Doit2it's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 129
Thank you! I was getting ready to post the same question when this thread popped up on the "similar threads" warning. The Tivo website is vague on it's location, and no Google photos show where it is.

__________________
Doit2it

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Tivo XL4 w/LT :: TiVo HD w/LT & 2TB :: LG 47" & 42" HDTVs
Tivo HD w/LT - Mom :: Series 2 80 - Boxed :: Series 2 40 - Boxed
Doit2it is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2016 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:51 AM.
Page generated in 0.14486289 seconds (53.73% PHP - 46.27% MySQL) with 18 queries