TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 10-13-2013, 10:48 PM   #1
bigguy126
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 83
Momentary audio cut out

Setup is a roamio pro fed to a onkyo receiver - Verizon FIOS. Getting momentary audio cut out ONLY on A&E HD. It is happening once a minute.
Does not happen on the SD version of A&E. It happens on both HDMI and a digital audio cable. Recorded show from the channel also has the cut outs. It also only seems to be when I have dolby enabled. If I switch to PCM is seems fine.

Trying to determine if it is the source or my setup. It is the only channel it is happening on. I've tried attenuators, switching splitters, rebooting the ONT. Rebooting the tivo. I only started noticing it since the recent software update. Anyone else experiencing anything like this? Any ideas?
bigguy126 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 11:51 PM   #2
kbmb
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: NH
Posts: 874
It's not you, and I'm glad someone else is seeing this. It's just A&E it seems. I'm in Comcast in NH. I even brought my crappy Comcast DVR downstairs to make sure it wasn't my Roamio.....it wasn't, same in the Comcast DVR.

-Kevin
kbmb is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2013, 11:39 AM   #3
kbmb
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: NH
Posts: 874
Still happening this morning. I submitted a Ticket to A&E (not sure they will actually look at it though). Good to know that you are on FIOS and having the issue while I'm on Comcast. Where are you located?

-Kevin
kbmb is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2013, 12:23 PM   #4
bigguy126
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 83
I'm in Pittsburgh. I'll submit a ticket to A&E too.
bigguy126 is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2013, 12:25 PM   #5
andyf
Registered User
 
Join Date: Feb 2000
Location: Houston, TX, USA
Posts: 1,108
Same problem in Houston on Comcast.
__________________
Andy
andyf is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2013, 03:30 PM   #6
mike1273
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 16
And also on Suddenlink in Kingwood, TX
mike1273 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2013, 08:27 AM   #7
bigguy126
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 83
Seems to be fixed. Sounds like problem was at the network.
bigguy126 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |