TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 10-10-2013, 12:05 AM   #1
drugrep
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: Woodridge, IL
Posts: 65
Roamio now stuck on welcome screen.

So a few hours ago I started a thread about my M-Card showing as not installed after 3 or so weeks with no issues since I had my Roamio. Now a 2nd issue has sprung up.

I know tonight I got the new software that was just released, I had rebooted successfully, I was just checking the Tivo to see if by some miracle my M-Card may be working now and Tivo was stuck on welcome screen, something made it reboot. I pulled power cord, plugged back in and it ran the animation until the welcome screen and it's stuck there again.

EDIT - Resolved. Bad M Card.
__________________
Roamio Plus
Comcast
Series 2 Dual Tuner (Somewhat retired)
Series 1 (Retired)

Last edited by drugrep : 10-10-2013 at 10:23 AM.
drugrep is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |