TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-01-2013, 06:57 PM   #1
trackie999
Registered User
 
trackie999's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 89
Tivo HDs lost their names cannot browse recordings on other Tivos

I have 3 Tivo HDs and they have been functioning fine for years...

This weekend one after the other they lost their names I have assigned to them on Tivo.com.
Instead, in System info they display DVR Name: <Name this DVR on tivo.com>
(On Tivo.com, all 3 have names showing correctly)
In now playing list, each one shows the other 2 DVRs as "DVR-1234 DVR" where 1234 is the last 4 digits of the Tivo's service number.

Multi Room Viewing is also broke. When I try to browse the shows on other Tivos it displays "DVR-1234 DVR has no recordings. Press left to return to Now Playing List."

Off course all 3 Tivos are full of recordings. I can record new ones and watch existing ones.

I forced service connections & rebooted Tivos several times, but the issue doesn't appear to go away.

When searching this forum I see that this happened to some Tivos a couple years ago and it turned out to be an issue with Tivo Servers. I am wondering if same thing is happening again.

Has anyone else seen this issue?
trackie999 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 09:43 AM   #2
trackie999
Registered User
 
trackie999's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 89
Issue Resolved -

I had my Tivos stuck on 11.0k because I had upgradesoftware=false set in bootpage

Once I removed it and let Tivos upgrade everything is back to normal.

I guess this is Tivos way to force users to upgrade to latest software...
trackie999 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 10:05 AM   #3
dlfl
Cranky old novice
 
dlfl's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Near Dayton, Ohio
Posts: 5,694
Quote:
Originally Posted by trackie999 View Post
......I had my Tivos stuck on 11.0k because I had upgradesoftware=false set in bootpage
..
OH... so your tivo's are hacked? With power comes responsibility!
(If there is a way to access that setting in non-hacked Tivo's, please tell us how! I've only had my TiVo HD for 4+ years, but I still learn new things now and then.)
__________________

"It must be swell to be so perfect and odor-free" -- Del Griffith


VideoReDo users: Try
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

pyTivo users: Try
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dlfl is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2013, 02:07 PM   #4
trackie999
Registered User
 
trackie999's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 89
Quote:
Originally Posted by dlfl View Post
OH... so your tivo's are hacked? With power comes responsibility!
(If there is a way to access that setting in non-hacked Tivo's, please tell us how! I've only had my TiVo HD for 4+ years, but I still learn new things now and then.)
upgradesoftware=false is a boot option and does not require any hacks.
Hook your Tivo HD up to your PC and boot via MFS Live CD then you can modify bootpage options with bootpage command
trackie999 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |