TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-08-2013, 07:20 PM   #1
steven0925
TiVo Junkie
 
Join Date: Nov 2008
Location: CT
Posts: 1
Copy Pretection On Everything

I have Cablevision/Optimum service and I noticed that all of my recorded shows on all of my TiVo boxes are now copy protected. It seems that this started at the same time that Optimum started pushing their new TV To Go service in the last month or so. It smells a lot like they are trying to force people into using this service by quietly making life hard for people with an alternative. Has anyone else had this issue?
steven0925 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2013, 08:22 PM   #2
dlfl
Cranky old novice
 
dlfl's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Near Dayton, Ohio
Posts: 5,898
Join the unfortunate crowd:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...d.php?t=451107
__________________

"It must be swell to be so perfect and odor-free" -- Del Griffith


VideoReDo users: Try
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

pyTivo users: Try
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
and
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dlfl is online now   Reply With Quote
Old 09-08-2013, 10:08 PM   #3
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,412
Quote:
Originally Posted by steven0925 View Post
I have Cablevision/Optimum service and I noticed that all of my recorded shows on all of my TiVo boxes are now copy protected. It seems that this started at the same time that Optimum started pushing their new TV To Go service in the last month or so. It smells a lot like they are trying to force people into using this service by quietly making life hard for people with an alternative. Has anyone else had this issue?
They aren't supposed to be able to do that on local broadcast channels that they "retransmit", but unfortunatly everything else is fair game.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:13 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |