TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 08-28-2013, 08:51 PM   #1
cashcow
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Fix ota errors

Will there be an update to fix errors on the tuners? Do TiVo know of this problem. I cannot watch live TVs because it will not tune in and gives V52 or V53 errors.

Then later I return and it will play...sometimes all channels would be lost then return again. Hard to try to record when it is like this.... you do not know if it records when it blacks out like that.

Lot of people I see have this issue will there be an update to fix? What is being done about it?

Should i return it for another one? Will i have the same problem?

please what should i do? Anyone else have this problem with the roamio base model?

please respond if someone knows what to do.
cashcow is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2013, 05:29 PM   #2
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,267
Split from unrelated thread in suggestions forum
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2013, 05:30 PM   #3
consumedsoul
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 168
Quote:
Originally Posted by cashcow View Post
Will there be an update to fix errors on the tuners? Do TiVo know of this problem. I cannot watch live TVs because it will not tune in and gives V52 or V53 errors.

Then later I return and it will play...sometimes all channels would be lost then return again. Hard to try to record when it is like this.... you do not know if it records when it blacks out like that.

Lot of people I see have this issue will there be an update to fix? What is being done about it?

Should i return it for another one? Will i have the same problem?

please what should i do? Anyone else have this problem with the roamio base model?

please respond if someone knows what to do.
I haven't seen those errors yet... will report if I do.
__________________
Roamio Basic / WD30EFRX / Stream / Comcast Xfinity
consumedsoul is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2013, 08:57 AM   #4
ncbill
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Winston-Salem, NC
Posts: 181
I saw those errors and then restarted but got stuck at the welcome screen, so I returned it for another.

I'd return your unit before it dies completely.
ncbill is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2013, 05:09 PM   #5
cncb
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 23
This really concerns me. Were you able to get these errors resolved?
cncb is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:26 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |