TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-25-2013, 05:41 PM   #1411
RickySharon
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Is there a list of what channels are on what satellite in sd?
RickySharon is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2013, 01:04 PM   #1412
faithie999
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by RickySharon View Post
Is there a list of what channels are on what satellite in sd?
i might be wrong, but i think all the SD "cable" channels and many SD locals are on sat 101.

lyngsat.com/packages/directvusa101.html

other SD locals and spanish-language SD's appear to be on 119.

lyngsat.com/packages/directvusa119.html

current as of 7/24/13, according to the note at the bottom of the listings

Last edited by faithie999 : 07-26-2013 at 01:09 PM.
faithie999 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2013, 03:22 PM   #1413
RickySharon
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by faithie999 View Post
i might be wrong, but i think all the SD "cable" channels and many SD locals are on sat 101.

lyngsat.com/packages/directvusa101.html

other SD locals and spanish-language SD's appear to be on 119.

lyngsat.com/packages/directvusa119.html

current as of 7/24/13, according to the note at the bottom of the listings
Is 110 used anymore?
RickySharon is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2013, 03:25 PM   #1414
faithie999
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 5
Quote:
Originally Posted by RickySharon View Post
Is 110 used anymore?
if you go to

lyngsat.com/packages/directvusa110.html

you'll see there are no channels listed
faithie999 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2013, 11:10 PM   #1415
RickySharon
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by faithie999 View Post
if you go to

lyngsat.com/packages/directvusa110.html

you'll see there are no channels listed
So I should peak my dish with 101 and 119 and not worry about 110 right ?sorry everyone I got off topic.
RickySharon is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2013, 05:14 PM   #1416
RandallW
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 26
Have an old, original Premiere (TiVo Premiere HD DVR Model TCD746320) that just bit the bullet after 3 years. Out of warranty, and I've heard the fan going as well for the last few months, so that could be one more culprit to the HD finally giving a green screen of death and clicking.

So I'm looking for an image for the TiVo Premiere HD DVR Model TCD746320. I figure I'll make a drive down to Fry's and pick up a HD. Seems like a somewhat straight forward process from DvrBARS thread... atleast I'm hoping it is.
RandallW is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2013, 06:10 AM   #1417
ggieseke
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,933
Quote:
Originally Posted by RandallW View Post
Have an old, original Premiere (TiVo Premiere HD DVR Model TCD746320) that just bit the bullet after 3 years. Out of warranty, and I've heard the fan going as well for the last few months, so that could be one more culprit to the HD finally giving a green screen of death and clicking.

So I'm looking for an image for the TiVo Premiere HD DVR Model TCD746320. I figure I'll make a drive down to Fry's and pick up a HD. Seems like a somewhat straight forward process from DvrBARS thread... atleast I'm hoping it is.
PM sent.
ggieseke is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 01:09 PM   #1418
Hi8
TiVoPro - wanabe!
 
Hi8's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 192
Looking for an image ... S3 TDC648250

I've got 3 - S3's

have an old image that I found from a time when I up'd to a 500gig, I can't seem to find one from my original 250g.

anyone have a link to one? hopefully dropbox?
__________________
~Hi8

(3) TiVo THX HD S3
(1) Roamio - Basic 3TB
(1) PremiereXL4 & (1) TiVo Mini
Hi8 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 03:01 PM   #1419
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,120
Quote:
Originally Posted by Hi8 View Post
I've got 3 - S3's

have an old image that I found from a time when I up'd to a 500gig, I can't seem to find one from my original 250g.

anyone have a link to one? hopefully dropbox?

This is for use with the MFS Live cd v1.4


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...20/648250b.bak



and this is for use with WinMFS


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...20/648250b.tbk


but I don't remember for certain if I'd gotten it online and updated to 11.0k before making those or not, so if you're going to a drive bigger than the original, suggest you restore, do not expand, setup and test in TiVo and let it call the mothership for the latest updates (maybe you're on the list for 11.0m), and get settled down, then do your own backup with your settings, and then take it out of the TiVo back to the PC and expand.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 03:25 PM   #1420
Hi8
TiVoPro - wanabe!
 
Hi8's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 192
Quote:
Originally Posted by unitron View Post
This is for use with the MFS Live cd v1.4


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...20/648250b.bak



and this is for use with WinMFS


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...20/648250b.tbk


but I don't remember for certain if I'd gotten it online and updated to 11.0k before making those or not, so if you're going to a drive bigger than the original, suggest you restore, do not expand, setup and test in TiVo and let it call the mothership for the latest updates (maybe you're on the list for 11.0m), and get settled down, then do your own backup with your settings, and then take it out of the TiVo back to the PC and expand.

THANKS!

I'll do as you suggest .
__________________
~Hi8

(3) TiVo THX HD S3
(1) Roamio - Basic 3TB
(1) PremiereXL4 & (1) TiVo Mini
Hi8 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 04:58 PM   #1421
Hi8
TiVoPro - wanabe!
 
Hi8's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 192
It's been a few years since I did this... And I have a new computer Win7x64. I tried running WINMFS and it wouldn't recognize my USB connected drive.

I had to resort to dragging an ole' WinXPx32bit machine out to get a successful restore.

All went well, it's going through the guided setup right now.

Did I miss something somewhere or are x64 bit and or Win7 not supported?


Sent from my iPad using Tapatalk HD
__________________
~Hi8

(3) TiVo THX HD S3
(1) Roamio - Basic 3TB
(1) PremiereXL4 & (1) TiVo Mini
Hi8 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 05:25 PM   #1422
jmbach
Registered User
 
jmbach's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 692
You need to make sure you run WinMFS with administrator privileges. I run it on a 64bit Win7 and 64bit Win8 system without problems.
__________________
"Delay is preferable to error" - Thomas Jefferson
"If I have seen further it is by standing on the shoulders of Giants" - Sir Isaac Newton
jmbach is online now   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 06:25 PM   #1423
Hi8
TiVoPro - wanabe!
 
Hi8's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 192
Quote:
Originally Posted by jmbach View Post
You need to make sure you run WinMFS with administrator privileges. I run it on a 64bit Win7 and 64bit Win8 system without problems.
Thanks I'll give it a try, I'll be doing another S3 shortly.
__________________
~Hi8

(3) TiVo THX HD S3
(1) Roamio - Basic 3TB
(1) PremiereXL4 & (1) TiVo Mini
Hi8 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 08:15 PM   #1424
geekbrain
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 12
Would anyone happen to have an image for a TCD658000 (HD XL) TiVo?

Thanks!
geekbrain is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 08:20 PM   #1425
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,560
Quote:
Originally Posted by geekbrain View Post
Would anyone happen to have an image for a TCD658000 (HD XL) TiVo?

Thanks!
http://dl.dropbox.com/u/49887720/658000.tbk
__________________
Series 2 (Retired, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "S3HD")
Roamio, Oh Roamio!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 07:10 PM   #1426
ga4
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thank You you saved my life!!!!
ga4 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2013, 06:33 AM   #1427
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,120
Quote:
Originally Posted by ga4 View Post
Thank You you saved my life!!!!
You're welcome
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2013, 07:17 AM   #1428
GGray
Registered User
 
GGray's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 47
TCD230040 Image Needed

I'm looking for a TCD230040 Image.


Thanks,


Gary
GGray is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2013, 01:01 PM   #1429
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,120
Quote:
Originally Posted by GGray View Post
I'm looking for a TCD230040 Image.


Thanks,


Gary
I think if you can get a TCD130xxx image, that will work as well.

Unfortunately I don't know where to get either.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2013, 08:30 AM   #1430
GGray
Registered User
 
GGray's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by unitron View Post
I think if you can get a TCD130xxx image, that will work as well.

Unfortunately I don't know where to get either.
Thanks for the reply and info about the TCD130xxx also working.

Still looking.


Gary
GGray is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 01:24 PM   #1431
bryansee
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Hi ggieseke,

I tried to PM you on this as well, but I don't have enough posts yet.

I obtained a TCD746320 with a bad drive. All my other backup images are for old S2's.

Any help out there?
bryansee is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 02:26 PM   #1432
ggieseke
Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,933
Quote:
Originally Posted by bryansee View Post
Hi ggieseke,

I tried to PM you on this as well, but I don't have enough posts yet.

I obtained a TCD746320 with a bad drive. All my other backup images are for old S2's.

Any help out there?
PM sent.
ggieseke is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 10:19 AM   #1433
kdc914
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 21
need 11.0k image for TCD652160

details in this thread:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...07#post9783407

Basically, my drive died and I need to rebuild. I have WinMFS 9.3 and need a backup of a working unit. Preferrably one already "set" for 1TB and 11.0k software. Thanks.
kdc914 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 03:04 PM   #1434
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,560
Quote:
Originally Posted by kdc914 View Post
details in this thread:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...07#post9783407

Basically, my drive died and I need to rebuild. I have WinMFS 9.3 and need a backup of a working unit. Preferrably one already "set" for 1TB and 11.0k software. Thanks.
If you had searched this thread, you would find the image on around page 33.
__________________
Series 2 (Retired, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "S3HD")
Roamio, Oh Roamio!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 07:25 PM   #1435
tanstaafl1963
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: us
Posts: 20
Series 2 tcd2400

i need a image for a tcd24004a my hd failed.

I get the GSOD and it tries to do a self diagnosis. 3 hours later it reboots and does the same ...

This is my LifeTime unit, and since it's died my other one will go up in monthly charge.

Please PM me if you have an image
tanstaafl1963 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 09:45 PM   #1436
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,120
Quote:
Originally Posted by tanstaafl1963 View Post
i need a image for a tcd24004a my hd failed.

I get the GSOD and it tries to do a self diagnosis. 3 hours later it reboots and does the same ...

This is my LifeTime unit, and since it's died my other one will go up in monthly charge.

Please PM me if you have an image
If you have a drive with an LBA number of at least 160086528, which equates to an 80GB Maxtor drive back when their drives had a few more bytes than the other brands for the same number of GB claimed, then these will work on a 240


Use the MFS Live cd v1.4 to restore with this one

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0/240_gset.bak



and WinMFS to restore with this one

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0/240_GSet.tbk
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2013, 09:53 PM   #1437
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,120
Quote:
Originally Posted by kdc914 View Post
details in this thread:

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...07#post9783407

Basically, my drive died and I need to rebuild. I have WinMFS 9.3 and need a backup of a working unit. Preferrably one already "set" for 1TB and 11.0k software. Thanks.
All 652 images are "set" for 160GB.


This one can be restored and expanded (up to a point) with the MFS Live cd v1.4


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0/652_gset.bak


This one can be restored and expanded with WinMFS


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...0/652_gset.tbk


I can't swear that the image is already updated to 11.0k, but you can restore to drive that's 1TB or smaller, don't expand, test it in the TiVo and let it update if necessary, and then take it back out and expand with WinMFS's mfsadd.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2013, 04:15 PM   #1438
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,560
Two months ago, I had upgraded my 540 to a 1 TB and last night it failed during a transfer and went into a reboot loop. I replaced it with the original and it got an update to 9.32c.
__________________
Series 2 (Retired, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "S3HD")
Roamio, Oh Roamio!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2013, 09:18 PM   #1439
danschwarz
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Location: New York City
Posts: 1
Need an image for TCD140060

Hello,

My Tivo Series 2 is on it's 4th hard drive - one just went bad, so I bought a new WD AV-GP 320GB drive to install. I already have the SATA>PATA converter.

Unfortunately my old copy of InstantCake is not seeing the new hard drive and won't let me select it for TiVO SW installation. Not sure why that is.

I'm thinking it may be simplest if I get a new image and install it using WinMFS?

Anyone have a reasonably recent image for the TCD140060? Must support LBA48.

Thanks!
Dan
danschwarz is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2013, 12:00 AM   #1440
aboron
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
My TCD746320 drive went bad last week after a year or good use, I never did get around to trying to image and expand it, unfortunately. I ordered a used one from ebay fro $35 as spare parts to get a drive to copy from, and also a new 2TB from newegg.

Of course, the blank drive is here already (yea newegg), so if someone could help me find an image now I could have it ready in time for the weekend.
aboron is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:05 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |