TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 08-23-2013, 09:41 PM   #1
filovirus
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 9
Xfinity OD Audio Bug - Roamio Pro

Just accessed Xfinity OD and shortly after the SD menu displayed, my av receiver started playing static. Once I chose a program and started playing, the audio for the program started.

When I went back out to the XOD program list, the last live channel audio played until a new show was started.

I am using HDMI and an Onkyo 508 with the pro.

F.
filovirus is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2013, 09:26 AM   #2
innocentfreak
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: Florida
Posts: 8,404
Are you still seeing this? I experienced this also while setting my TiVo up and I don't own a receiver. Going to live TV or turning on the video window seems to be the only way to kill the static once it starts.
__________________
1 - TiVo Roamio Pro
2 - TiVo Premiere XL

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
innocentfreak is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2013, 09:49 AM   #3
filovirus
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 9
No, just the one time, but I've only watched a couple of hours of Strikeback since. Gotta work to pay for my sudden 1K expense on Roamio Pro/Lifetime
filovirus is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2013, 09:57 AM   #4
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 12,577
Quote:
Originally Posted by filovirus View Post
Just accessed Xfinity OD and shortly after the SD menu displayed, my av receiver started playing static. Once I chose a program and started playing, the audio for the program started.

When I went back out to the XOD program list, the last live channel audio played until a new show was started.

I am using HDMI and an Onkyo 508 with the pro.

F.
I had this happen a few times with my Denon receiver from my Roamio Pro when I was having issues with my Cable card. But it has not occurred since I replaced the old cable card and had the new one activated and paired..
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x2
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:50 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |