TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 08-23-2013, 09:09 AM   #31
Kolenka
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 44
Quote:
Originally Posted by cyberbeach View Post
This get-it-now game is tricky. By mis-entering the order at Weaknees, I lost out on getting shipped from inventory. So I had to order from Tivo and pay 60 more.
Using a password manager to fill out forms like this can help.
Kolenka is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:00 PM   #32
tater2
Tarheel Tivo
 
tater2's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Youngsville, NC USA
Posts: 88
I just got off the phone with them. I ordered the Pro with lifetime. I told them I could get free shiiping and no taxes from amazon. The CSR said since I live in NC, she could offer me free 5 day shipping and no taxes.

I had to ask first but it looks like they are doing free shipping and no taxes to some states?
tater2 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:05 PM   #33
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 13,804
Quote:
Originally Posted by tater2 View Post
I just got off the phone with them. I ordered the Pro with lifetime. I told them I could get free shiiping and no taxes from amazon. The CSR said since I live in NC, she could offer me free 5 day shipping and no taxes.

I had to ask first but it looks like they are doing free shipping and no taxes to some states?
Isn't free shipping is offered to everyone in the continental US?
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:21 PM   #34
cyberbeach
Mere member
 
cyberbeach's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Lost Angles
Posts: 55
Quote:
Originally Posted by Kolenka View Post
Using a password manager to fill out forms like this can help.
Actually, I think that's what caused the problem. I used Roboform to fill out the billing address but I may have used Roboform a second time to enter the shipping address and it overwrote the billing address.

That happens because some genius programmers can't use the obvious names for fields (shipping_address, shipping_city, shipping_state, billing_address, billing_city, billing_state) and therefore it confuses the auto-entry.

Most sites have shipping and billing info on different pages but some get it all on one page, like Weaknees.
__________________

WIRED .... 2013 RoPro, Minis (FIOS)
RETIRED . 2012 XL4'S, STREAMS, 2009 HD XL's, 2007 HR10-250's, 2002 SAT T60's, 1996 SAT A1's
DESIRED . 2020 Tivo 32K 96fps 3D Holodecks (Verizon-WarnerCast)
cyberbeach is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:39 PM   #35
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,156
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

Isn't free shipping is offered to everyone in the continental US?
When I put one in my cart at TiVo.com and started the checkout process it showed free shipping and no tax, even to Hawaii. The only reason I didn't buy is I found the Solid Signal deal for $51 less. I was also worried I'd go through the whole process and TiVo would call me back the next day saying they couldn't ship to me for free and then try to charge that completely outrageous 2 day fee of $115! I've shipped and received tons of packages to and from here and I know for a fact that Ground service CAN be used and expedited rates are no where near that ridiculous rate. They're just underhandedly trying to rake you over the coals and make a few extra quick bucks.
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:45 PM   #36
TC25D
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 202
Quote:
Originally Posted by HarperVision View Post
They're just underhandedly trying to rake you over the coals and make a few extra quick bucks.
Or they simply want to be able to ship all the devices the same way and to discourage having to process 'shipping exceptions' they price the alternatives accordingly.
TC25D is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:59 PM   #37
y2jdmbfan
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 34
My Roamio Pro just got delivered to my office! Can't wait to get home and hook this sucker up...TiVo Premier XL4 w/ lifetime is going on Ebay as soon as I transfer the programs off of it...
y2jdmbfan is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 01:05 PM   #38
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,156
Quote:
Originally Posted by TC25D View Post
Or they simply want to be able to ship all the devices the same way and to discourage having to process 'shipping exceptions' they price the alternatives accordingly.
Yeah, I'm sure that's it.
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 01:14 PM   #39
TC25D
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 202
Quote:
Originally Posted by HarperVision View Post
Yeah, I'm sure that's it.
I prefer not to accuse people of deception and deceit, you don't.
TC25D is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 01:19 PM   #40
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,156
Quote:
Originally Posted by TC25D View Post

I prefer not to accuse people of deception and deceit, you don't.
I don't think it's deception and deceit, I just think they're trying to maximize profits.
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 03:19 PM   #41
HarperVision
Registered User
 
HarperVision's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,156
OK, after reading a reply in another thread about them selling the moca filter for $8.99 and shipping is more than the product itself, I think maybe it is "deception and deceit"!
__________________
Dave Harper
Director, Event Technology
ISF, CTS
HarperVision is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 03:30 PM   #42
Surrealone
TiVoOnThEmInD
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 307
I just got me Roamio plus all hooked up detected MoCa no problem.
Surrealone is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:16 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |