TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-18-2013, 10:31 AM   #1
ahwman
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 175
Pixelation every 12 minutes when streaming

This is a strange issue. I have two Premiere XL4's networked via gigabit. When streaming from one TiVo to the other while a program is recording, I'm seeing very brief pixelation every 12-13 minutes consistently. This pixelation is not present when viewed locally on the recording Premiere. Even more odd, I only see this pixelation with baseball games as I couldn't detect it in any other content - I know that sounds crazy but it's true. I assumed it must be confined to one channel, however the game was on a different channel the other day and I noticed the same pixelation pattern. I've power cycled my routers as well as both TiVo's and the issue remains. I'm not sure where to go form here...
ahwman is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |