TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > DirecTV TiVo Powered PVRs & Receivers
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-19-2013, 12:57 PM   #1
jnt412
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 7
WD10EURX for Directv R10

Has anyone had any experiece with the Western Digital Hard Drive (1TB) - WD10EURX for a Series 2 DVR?...

On the Series 3 side of the forum, someone was able to use it for their setup.

I already have a image backup using WinMFS. Does WDIDLE3 have to be disabled?



thanks,

jnt412
jnt412 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 02:48 PM   #2
stevel
Dumb Blond
 
stevel's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Location: Nashua, NH
Posts: 24,166
TC CLUB MEMBER
You will at least need a SATA to IDE adapter if you want to use that drive in an R10. The Series 3 uses a SATA drive directly, whereas the R10 uses IDE/PATA. I have seen some discussions elsewhere on which adapters work and which don't, but I don't have a link.
__________________
Steve
stevel is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 03:43 PM   #3
jnt412
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by stevel View Post
You will at least need a SATA to IDE adapter if you want to use that drive in an R10. The Series 3 uses a SATA drive directly, whereas the R10 uses IDE/PATA. I have seen some discussions elsewhere on which adapters work and which don't, but I don't have a link.
Good point. Its seems people are having good success with the LK-13415 adapter...

I guess WDIDLE3 is used to disable the Intellipark feature...
jnt412 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 04:00 PM   #4
jnt412
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 7
Just received a WD10EURX from dvr_dude since my R10 hard drive died last week.. Everything seems to be working so far. Since I have a backup IMG for my DVR40, I might buy a WD10EURX for it in the near future..
jnt412 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2013, 04:12 PM   #5
jnt412
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 7
was able to reset the R10 online thru my account.. Locals are now coming in..
jnt412 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:12 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |