TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-17-2013, 05:35 PM   #1
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,618
Can not get auto push to work

I am trying to get auto push to work. I got it set up but I get a

java lang null pointer exception error.
at java util arrays$arraylist<init>(unknown source)
at java util arrays aslist (unknown source)
at net java auto_push main.file.getfilelistingNoSort(file java 83)
at net java auto_push main.file.getfilelistingNoSort(file java 89)
at net java auto_push main.file.getallfiles(file. java:63)
at net java auto_push main.auto-push. main_push.one_loop(auto_push.java:172)
at net java'gui.monitor$1autothreadrun(monitor.java:42)
at java. thread.run(unknown source)
Edited to add this

error: can not run program "c\pytivo\bin\ffmpeg.exe"creatprocess eroor=2, The system cannot find the file specified
__________________
Caddy

Last edited by caddyroger : 05-17-2013 at 07:20 PM.
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2013, 07:42 PM   #2
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 9,004
Path to ffmpeg looks wrong (missing a colon after volume name). Perhaps should be (also check for upper/lowercase):
c:\pytivo\bin\ffmpeg.exe
__________________
Roamio Pro (GigE)
Elite (MoCA)
Premiere (MoCA adapter)
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2013, 08:10 PM   #3
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,618
Quote:
Originally Posted by moyekj View Post
Path to ffmpeg looks wrong (missing a colon after volume name). Perhaps should be (also check for upper/lowercase):
c:\pytivo\bin\ffmpeg.exe
oops I did not put the colon in place. The correct one reads

c:\pytivo\bin\ffmpeg.exe"creatprocess error=2, The system cannot find the file specified

Every thing is in small letters
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2013, 11:46 PM   #4
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 9,004
Quote:
Originally Posted by caddyroger View Post
oops I did not put the colon in place. The correct one reads

c:\pytivo\bin\ffmpeg.exe"creatprocess error=2, The system cannot find the file specified

Every thing is in small letters
Something doesn't look right still with that extra quote there. Check the case on pyTivo as usually uppercase is used for the T. From the error it seems pretty obvious the full path to the ffmpeg.exe file is still not correct.
__________________
Roamio Pro (GigE)
Elite (MoCA)
Premiere (MoCA adapter)
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 12:45 AM   #5
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,618
Quote:
Originally Posted by moyekj View Post
Something doesn't look right still with that extra quote there. Check the case on pyTivo as usually uppercase is used for the T. From the error it seems pretty obvious the full path to the ffmpeg.exe file is still not correct.
Maybe I should quit trying I can copy any thing right. It does have 2 quotes.
This taken off the log file.


2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified
2013_05_17_16:18:48 ERROR: Cannot run program "C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe": CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified

Here is my pyTivo.conf file

[Server]
tivo_username =xxxxxxxxxxxx
tivo_password = xxxxxxxxxx
tivo_mak = xxxxxxxxxx
ffmpeg = C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe
tivodecode = C:\pyTivo\bin\tivodecode.exe
tdcat = C:\pyTivo\bin\tdcat.exe
beacon = 192.168.1.10
togo_path = D:\
port = 9032

[my videos]
type = video
path = e:\TEST
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 01:36 AM   #6
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 9,004
Right, so did you check that C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe actually exists and runs? How about permissions on the file? If you open a cmd window and execute it does it run?
__________________
Roamio Pro (GigE)
Elite (MoCA)
Premiere (MoCA adapter)
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 01:56 AM   #7
caddyroger
Registered User
 
caddyroger's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Some where out west
Posts: 1,618
Quote:
Originally Posted by moyekj View Post
Right, so did you check that C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe actually exists and runs? How about permissions on the file? If you open a cmd window and execute it does it run?
Thanks for the helping this dumd ass out. I opened up a cmd window and entered the path to the ffmpeg file and came back file not found. My pytivo folder is in my programs folder. In stead of this C:\pyTivo\bin\ffmpeg.exe it was supposed to be this C:\program files\pyTivo\bin\ffmpeg.exe. It working now. Without the program files in it still pulled and i could manually push programs
__________________
Caddy
caddyroger is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |